Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ορχήστρες και πριγκίπισσες του δρόμου

Ορχήστρες και πριγκίπισσες του δρόμου
Μία πολυπληθής παρέα η Ορχήστρα του Δρόμου, με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Κωστή Μαραβέγια και τις Πριγκίπισσες του Δρόμου Νατάσσα Μποφίλιου και Βασιλική Καρακώστα ξεκινά νέες περιπέτειες κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Εξέδρα!

Μία πολυπληθής παρέα η Ορχήστρα του Δρόμου, με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Κωστή Μαραβέγια και τις Πριγκίπισσες του Δρόμου Νατάσσα Μποφίλιου και Βασιλική Καρακώστα ξεκινά νέες περιπέτειες κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Εξέδρα!

Από τις 21 Δεκεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Εξέδρα η «Ορχήστρα του Δρόμου» μας παίρνει μαζί της στις νέες περιπέτειες που ξεκινά για το φετινό χειμώνα.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος , που μόλις κατέκτησε το Κρατικό Βραβείο Μουσικής στο 48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τη μουσική που έγραψε για την ταινία URANYA του Κώστα Καπάκα και μαζί του η θρυλική Ορχήστρα του Δρόμου, που αποτελείται από διάφορα καλά παιδιά, όπως κακοποιοί, πλεϊμποϋ, Μαρξιστές, φοιτητές των ΙΕΚ Κοζάνης κ.α, παρουσιάζουν μια εντελώς καινούργια παράσταση , ανανεωμένη με νέα πρόσωπα.

Ο λόγος για τις Πριγκίπισσες του Δρόμου, Νατάσσα Μποφίλιου, μια νέα ερμηνεύτρια - από τις πολλά υποσχόμενες νέες παρουσίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, και τη Βασιλική Καρακώστα, που καιρό τώρα συμμετέχει στους δίσκους και στις εμφανίσεις των σημαντικότερων δημιουργών και κυκλοφορεί σε λίγες μέρες τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου .

Φυσικά δεν λείπει ο συνήθης ύποπτος Κωστής Μαραβέγιας με το ακκορντεόν του και τον νέο του δίσκο «ILEGAL» σε παραγωγή Παναγιώτη Καλαντζόπουλου που έχει κατακτήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Την παρέα συμπληρώνουν οι Παντελής Στόικος στην τρομπέτα, Σπύρος Μοσχούτης στα τύμπανα, Ιλάν Μανουάχ στα σαξόφωνα, Αγγελος Παπαδάτος στο κοντραμπάσσο και Γρηγόρης Ντάνης στις κιθάρες.

Info
Εξέδρα, Ελευθερίου Βενιζέλου 235, Νέα Σμύρνη, τηλ: 210 9849101
Τραμ 24 ώρες το 24ωρο
http://www.xedra.gr/
Από 21 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 23.00
Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πάτρα
16.08.2016 14:50
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.