Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Sadahzinia of Active Member live στο Κremlino

Sadahzinia of Active Member  live στο Κremlino

To Kremlino stage ανοίγει την πόρτα του στα παιδιά της lowbap σκηνής, φιλοξενώντας μια σειρά από συναυλίες σε τακτή χρονική βάση και ελεύθερη είσοδο. Κι επειδή στο lowbap προηγούνται πάντα οι κυρίες… στην πρώτη βραδιά θα φιλοξενηθεί η Sadahzinia.
 
Με επτά προσωπικούς δίσκους, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα mc παγκοσμίως, καθώς και την συμμετοχή της δισκογραφικά και συναυλιακά στους Active Member, ως βασικό μέλος του ιστορικού γκρουπ, κατατάσσεται στις πλέον ενεργές δημιουργούς της γενιάς της.

Γράφει στίχους, τραγουδάει και ασχολείται ευρύτερα με το λόγο, τα παραμύθια και την έρευνα. H βραδιά στο Kremlino θα είναι αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δουλειάς της Sadahzinia. Μαζί της στην σκηνή θα βρίσκεται ο B.D.Foxmoor καθώς και ο Dj Booker, ένας από τους καλύτερους και πιο δραστήριους Djs στην Ευρώπη. Επίσης, θα συμμετέχει ο ΛΕΣ, και ο Razo, ένας μοναδικός hip hop τροβαδούροs.

Η Sadahzinia πρόσφατα κυκλοφόρησε το album της «Κάρπιμο» από το label Talkback. Ένα album επηρεασμένο απ’ το αστικό τοπίο, το δράμα των εγκλωβισμένων προσφύγων, τον πολιτικό ξεπεσμό, αλλά και από όλα όσα κάνουν τη ζωή πιο μπορετή …  

Η μουσική παραγωγή είναι του Β.D.Foxmoor των Active Member και οι στίχοι της ίδιας. Ο ήχος της χαρακτηριστικός, με μια ιδιαίτερη μουσικότητα λόγω της παραγωγής αλλά και από την κιθάρα, το βιολί , το τσέλο , τα κρουστά, τα ιδιαίτερα samples που δομούν τα περισσότερα τραγούδια της.

Οι στίχοι της αποδομούν την πραγματικότητα καλώντας τον καθένα να φτιάξει τη δική του ερμηνεία. Και παρόλα αυτά ισορροπούν εξίσου εύστοχα το καταγγελτικό ύφος τους με έναν ονειρικό λόγο.

Η συναυλία στις 11 Νοεμβρίου θα έχει ελεύθερη είσοδο και εγκαινιάζει μια σειρά lowbap συναυλιών στον ίδιο χώρο με ελεύθερη είσοδο.  

Web:
https://www.facebook.com/sadahziniaofficial/
https://www.facebook.com/activememberofficial
youtube channel: http://bit.ly/1UZjezo
https://www.youtube.com/watch?v=BuLu6h6fbrE
https://www.youtube.com/watch?v=Dg_1LbfzjdA

Sadahzinia Download / Listen to:
http://apple.co/1SXdAkU
http://goo.gl/HAOgoK
http://spoti.fi/1Qg9Fh2
http://goo.gl/gvL2K6

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χαΐνηδες για δύο live στο Kremlino
01.03.2017 17:30
Οι Χαΐνηδες θα εμφανιστούν για δύο live στη σκηνή του Kremlino, τα Σάββατα 11 και 18 Μαρτίου 2017.
O Κώστας Μακεδόνας για ακόμα ένα live στο Kremlino
28.02.2017 11:17
Μετά από 4 sold out παραστάσεις τον Φεβρουάριο, ο Κώστας Μακεδόνας ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Κremlino για μία αξέχαστη βραδιά, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.
Ο B.D.Foxmoor για ένα live στο Κρεμλίνο
14.11.2016 11:27
Ο B.D.Foxmoor επιστρέφει όπως μάς είχε υποσχεθεί, με μια μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φίλους του, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο Kremlino.
O Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Kremlino
18.10.2016 17:12
Ποιο «Κρεμλίνο»; Τα Γκρέμλινς από τη Θεσσαλονίκη έρχονται για να γκρεμίσουν το «Κρεμλίνο» σε μία μόνο νύχτα! Γιατί, κυρίες και κύριοι, έρχονται! Ο θερμαστής της σάτιρας με τους υπερθεματιστές του, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, καταφθάνουν από τον κατάμαυρο Λευκό Πύργο, στο κατακόκκινο «Kremlino», για μία μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που θα σπάσει φρόκαλα!
Η Sadahzinia live στο Peiraios Academy 117
07.04.2016 13:13
Η Sadahzinia των Active Member επιστρέφει δισκογραφικά και συναυλιακά στο Peiraios Academy 117 στις 22 Απριλίου 2016.