Η Άνωση έχει επιλέξει να παρουσιάσει τρεις ξεχωριστές συναυλίες για το Αθηναϊκό κοινό με επιλεγμένα ονόματα, αστέρια που θα φωτίσουν με τον δικό τους τρόπο το καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας!

Tο φετινό Electron Nights ξεκινάει με ρομαντική και χορευτική διάθεση! Η Joss Stone, η νεότερη ντίβα της σοούλ, θα μας χαρίζει μια συναρπαστική βραδιά με τραγούδια από τα τρία πλατινένια της άλμπουμ καθώς και κομμάτια από τη νέα της κυκλοφορία Colour Me Free.Την συναυλία ανοίγει η Sugahspank μαζί με τους The Swing Shoes.

Τη σκυτάλη παίρνει ο μοναδικός τραγουδοποιός David Byrne. Στο Θέατρο Badminton θα απολαύσουμε τραγούδια του, αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Brian Eno, τόσο από την καριέρα του με τους Talking Heads όσο και από τους δύο δίσκους στους οποίους συνεργάστηκαν, το κλασσικό My Life In The Bush Of Ghosts και το συγκλονιστικό Everything That Happens Will Happen Today.

Στην Ελλάδα το καλοκαίρι τελειώνει μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου και αν… Αυτό φαίνεται να το ξέρουν πολύ καλά οι MGMT, το πιο hot όνομα της pop με πλήθος βραβείων και κατακτήσεων, οι οποίοι επέλεξαν τον Σεπτέμβριο για να εμφανιστούν στην Αθήνα. Μαζί με επιτυχίες όπως Kids, Time To Pretend και Electric Feel είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε νέο υλικό από το νέο τους, ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής, άλμπουμ.