Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών προδιαγραφών ο Χρήστος Θηβαίος έχει συμπληρώσει περισσότερα από 20 χρόνια στη δισκογραφία. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Συνήθεις Ύποπτοι, αλλά και τραγουδιστής που εμπιστεύτηκαν σπουδαίοι δημιουργοί, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Άλκης Αλκαίος, ο Γιώργος Ανδρέου και άλλοι, έχει πια στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια: από το δικό του «Ημερολόγιο» ως τον «Άμλετ Της Σελήνης» και από την «Αγάπη (Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα)» ως τον «Γορίλα».

Το 2016 κυκλοφόρησε την πιο πολιτική του δισκογραφική δουλεία, το «Σιδερένιο Νησί». Μια συλλογή τραγουδιών, αφιερωμένα στην αιματηρή εξέγερση των μεταλλωρύχων της Σερίφου το 1916, ακριβώς 100 χρόνια πριν. Με αναφορά στο γεγονότα της Σερίφου ο Χρήστος Θηβαίος καταθέτει μια συγκλονιστική εργασία, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, με έντονο αλληγορικό και επίκαιρο χαρακτήρα.

Τα τραγούδια από το Σιδερένιο Νησί, μαζί με τα παλιότερα δικά του κομμάτια θα παρουσιάσει στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου μαζί με τους: Μάξιμο Δράκα στα πλήκτρα, Γιάννη Αγγελόπουλο στα τύμπανα και Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός.

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC