Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τα Διάφανα Κρίνα στο Αν

Τα Διάφανα Κρίνα στο Αν
Το δημοφιλές και ακριβοθώρητο συγκρότημα έρχεται στο αγαπημένο κλαμπ μαζί με το πνεύμα των Χριστουγέννων για δυο ξεχωριστές βραδιές στις 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Το δημοφιλές και ακριβοθώρητο συγκρότημα έρχεται στο αγαπημένο κλαμπ μαζί με το πνεύμα των Χριστουγέννων για δυο ξεχωριστές βραδιές στις 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Τα Διάφανα Κρίνα λοιπόν επιστρέφουν στη σκηνή για μια αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία τους.

Με όπλο τις πολυκύμαντες συνθέσεις τους, μια εκρηκτική σκηνική παρουσία και στίχους που τους χαρακτηρίζει μια βαθιά, υπαρξιακή αγωνία, το πολύπειρο συγκρότημα υπόσχεται μια γοητευτική περιπλάνηση σε όσα ο σύγχρονος, αστικός πολιτισμός έχει εξορίσει: το πάθος, την ποίηση, την μάγεια, την εξέγερση, την ουτοπία...

INFO
Σολωμού 17 Εξάρχεια, Τηλ: 210 33 05 056, Τρίτη 25 & Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, Είσοδος: 15 EURO

Σχετικές ειδήσεις
Τα Διάφανα Κρίνα αποχαιρετούν τον Θάνο Ανεστόπουλο με ένα live στο Piraeus Academy
01.12.2016 13:38
«Ένας τρόπος να πεις αντίο…», αυτός είναι ο τίτλος της συναυλίας - εκδήλωσης μνήμης που θα δώσουν τα Διάφανα Κρίνα για τον Θάνο Ανεστόπουλο στο Piraeus Academy.
Δυο μουσικές βραδιές με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης
01.08.2016 13:17
Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές βραδιές στις 18 και 19 Αυγούστου 2016.
Νέος δίσκος από τους CAMERES με συμμετοχές μελών από Τρύπες & Διάφανα Κρίνα
14.07.2016 12:16
Ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική δουλειά, οι Cameres επιστρέφουν με τον δεύτερο δίσκο τους που ακούει στον τίτλο «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε».
Adagio: Πέντε ξεχωριστές βραδιές με Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέγαρο
15.04.2016 14:23
Το Πάσχα πλησιάζει και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο του κύκλου Adagio, πέντε ξεχωριστές βραδιές για την Εβδομάδα των Θείων Παθών και του Πάσχα – μέρες που αποκτούν βαθύτερο νόημα με το βλέμμα όλων στραμμένο στο προσφυγικό δράμα. Μέρες κατάνυξης, περισυλλογής και ανάτασης, μέρες υψηλής έμπνευσης για τους δημιουργούς.
Μέσα στη νύχτα των άλλων, με τις μουσικές επιλογές του Κώστα Παντιώρα στο Passport Art
31.03.2016 16:15
Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν γίνεται ένα πάρτυ που να αφορά αποκλειστικά ελληνική δισκογραφία με γκάμα από τις Τρύπες και τα Διάφανα Κρίνα, μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Άκη Πάνου και τον Νίκο Παπάζογλου; Που να μην συμβαίνει σε μεζεδοπωλείο, ούτε απογευματινές ώρες, αλλά βράδυ κι εσείς να βρίσκεστε στην μπάρα και να ζητάτε το επόμενο κομμάτι;