Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις GEMA το εικονογραφημένο βιβλίο της Κέλλυς Μαλαμάτου “Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι” σε εικονογράφηση εικονογράφηση Γιούρι Κουμάντα.

Τι θα συμβεί άραγε όταν ένα μεγάλο και δυνατό δεινοσαυράκι, που όμως κλαίει όπου βρεθεί, συναντήσει ένα μικρό και αδύναμο κρεμμυδάκι, που όμως σκορπάει το κλάμα όπου βρεθεί; Τι καινούργιο μπορεί να γεννηθεί από μια τέτοια συνάντηση;

Μία ιστορία που μιλά στα μικρά παιδιά με χιουμοριστικό τρόπο για τα θέματα της δύναμης και της αδυναμίας, της αποδοχής του εαυτού και της θλίψης, της φιλίας και της διαφορετικότητας.

Η Κέλλυ Μαλαμάτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Έχει σπουδάσει Γλωσσολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές: Αθέατες μεταβάσεις (Εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2011), για την οποία τιμήθηκε με το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου ποιητή «Μαρία Πολυδούρη» του Δήμου Καλαμάτας, και Σημεία ρήξης (Εκδόσεις Μελάνι, 2015).