Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Σκηνοθέτησε μας! Τhe Revenge: από τους Felizol στο Studio 29A

 Σκηνοθέτησε μας! Τhe Revenge: από τους Felizol στο Studio 29A

Οι Felizol επιστρέφουν με την αυτοσχεδιαστική παράσταση Σκηνοθέτησέ μας! στο Studio 29A, στη Θεσσαλονίκη.

Η πιο αναπάντεχη και αυτοσχεδιαστική παράσταση της πόλης επιστρέφει δυναμικά για τη νέα σεζόν!

Ελάτε να δείτε μια ξεκαρδιστική παράσταση χωρίς κείμενα, χωρίς πλοκή, χωρίς υπόθεση , χωρίς κοστούμια και χωρίς σκηνικά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το κοινό και θα φτιάξουμε τις πιο κουφές ιστορίες μαζί.

Μεταξύ των ηρώων περιλαμβάνονται: Ένας αστροναύτης που συναντά τον Νίκο Γκάλη σε μια διαστημική φάρμα, ένας ελεγκτής εισιτηρίων του Μετρό Θεσσαλονίκης, αγάλματα που ποτίζουν τους βασιλικούς κήπους και ο,τι άλλο σκεφτείτε εσείς!

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, η αγαπημένη ομάδα αυτοσχεδιασμού επιστρέφει ανανεωμένη για να μετατρέψει τον μίζερο χειμώνα σε μια όαση γέλιου και σας προσκαλεί σε μια μοναδική παράσταση.

Στην κυριολεξία μοναδική.

Κάθε παράσταση των Felizol είναι εξ'ολοκλήρου αυτοσχεδιαστική και συμβαίνει μια και μοναδική φορά.
Το κοινό συμμετέχει και αποφασίζει την ροή της κάθε βραδιάς προτείνοντας ιδέες σε όλη τη διάρκεια και βάζοντας τους ηθοποιούς σε βασανιστηκές δοκιμασίες.

Ελάτε να σκηνοθετήσετε μια κωμωδία από την αρχή μέχρι το τέλος, γεμάτη με ιστορίες που χρειάζονται τις ιδέες σας για να συμβούν.

Οι Felizol είναι οι: Αλέξανδρος Χαριζάνης, Στέλιος Ανατολίτης, Γιώργος Βαβούρας, Παναγιώτης Κούδας, Ειρήνη Ξυγκάκη

Σχετικές ειδήσεις
Η Χάρις Αλεξίου με το Χειρόγραφο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
06.10.2016 16:26
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 4 Νοεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Επιστροφή στο Σπίτι του Matei Visniec στο Vis Motrix Performance Studio
13.09.2016 12:26
Η παράσταση "Επιστροφή στο Σπίτι" του Ματέι Βίσνιεκ ανεβαίνει στις 7 Οκτωβρίου 2016 στο Vis Motrix στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.
Τελευταία παράσταση για την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Βεάκειο Θέατρο
13.09.2016 10:40
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στο Βεάκειο Θέατρο η τελευταία παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου λόγω των καιρικών συνθηκών. Αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη του Σοφόκλειου λόγου, η παράσταση -που παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά- είχε συγκινητική υποδοχή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο όπου παίχτηκε κερδίζοντας θερμά επαινετικά σχόλια από κοινό.
Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει με το «Χειρόγραφο» στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
12.09.2016 11:12
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς, η Χάρις Αλεξίου ξανανεβαίνει στη σκηνή, στις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.