To Booze Cooperativa παρουσιάζει την Άντζελα Λαμπριανίδου και την performance, You want to be the the person you are?, η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα του 8ήμερου workshop με τίτλο Appointment on Stage.

Λίγα Λόγια για την performance:

H τεχνική που εφαρμόστηκε στο workshop “Appointment on Stage” είναι ένα χορογραφικό ραντεβού με τον απέναντι σου αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό και τις βαθύτερες αναζητήσεις σου.

Τρεις (3) περφόρμερ διαφορετικής ηλικίας χρησιμοποιούν λέξεις από 5 διαφορετικές γλώσσες με βασική την αγγλική.

Πειραματίζονται, γνωρίζουν, αισθάνονται και εναρμονίζουν τις αισθήσεις, το πνεύμα με το σώμα τους, δημιουργώντας ένα ενοποιημένο σύνολο. «I trust you to be the dance, the kiss, the moi.»

Όλοι μας έχουμε κάποτε νιώσει ανοίκεια σε μια ορισμένη κατάσταση, πόλη ή χώρα ή ακόμη και μες στα όρια του ίδιου μας του εαυτού. Η performance “Appointment on Stage” λειτουργεί ως ένα επί σκηνής ραντεβού με την διαυγή ευσυνείδητη όψη μας, αναπλάθοντας λέξεις και σύμβολα μέσω της σωματικής κίνησης.

Η Άντζελα με αύτη την νέα ιδέα δίνει την ευκαιρία σε χορευτές αλλά και στο κοινό να ανακαλύψουν το βαθύτερο είναι τους και να επαναπροσδιορίσουν το συνειδητό σώμα ”I want to be the person I am. Am I the person I want to be?”

Συντελεστές:

Concept & Workshop: Άντζελα Λαμπριανίδου
Βοηθός: Χριστίνα Γάζη
Χορευτές/Δημιουργία: Γάζη Χριστίνα, Κερασοπούλου Ιωάννα, Ντρέϊ Πάολα,Τσελέντη Γιώτα.
Μουσική/ήχοι: Paul Rose
Φωνητικά: Marie Séférian
Φωτογραφία/Βίντεο: Αλεξάνδρα Μασμανίδη

Διάρκεια: Περίπου 45 λεπτά

Βιογραφικό σημείωμα Άντζελας Λαμπριανίδου:

Η Άντζελα Λαμπριανίδου, ελληνικής καταγωγής σπούδασε χορογραφία και νέες τεχνικές ερμηνείας, στην Καταλονία, στο Institut del Teatre Barcelona.

Σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης στην Γερμανία. Σπούδασε χορό με δασκάλους όπως Arnaldo Alvarez (Pina Bausch), Folkwang University Essen,David Zambrano, Michell Swennen ανάμεσα σε πολλούς άλλους.

Δημιούργησε βραβευμένες χορογραφίες όπως το Sit το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό του dansa mes a prop στην Καταλονία ενώ συμμετείχε σε διεθνή φεστιβαλ όπως το No Ballet, Arena, Outnow κ.α.

Στην Βαρκελώνη συνεργάζεται με τα θέατρα όπως το Mercat de Les Flors, National Teatre Catalunia και Antic Teatre, στα οποία και παρουσίασε τις χορογραφίες
SITz, Alihop, el cuerpo del otro.

Το Appointment on Stage παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στο Βερολίνο, στο Ballhaus Ost. Επόμενη στάση είναι η Αθήνα και στην συνέχεια η Βαρκελώνη.

Περισσότερες πληροφορίες: www.lamprianidou.com