Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Βραδία ποίησης: Ο κύκλος των “Μόνοι / Μαζί” @ Ρομάντζο

Βραδία ποίησης: Ο κύκλος των “Μόνοι / Μαζί” @ Ρομάντζο

Τo project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ διοργανώνει ένα διήμερο, νυχτερινών αναγνώσεων με τίτλο <<Μόνοι / Μαζί>>. Νέοι ποιητές και συγγραφείς ή απλοί αλκοολικοί θα φέρουν μαζί τα ανθολόγια τους, γεμάτα με φθινοπωρινά φύλλα, σημειώσεις, ερωτικά γράμματα, διαφημιστικά φυλλάδια, επαναστατικές προκηρύξεις, λογαριασμούς ρεύματος, ποιήματα , πεζά, απλές ή περίτεχνες λέξεις που θα παρουσιαστούν στο Ρομάντσο την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

 

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, καινούργια πρόσωπα κάθε φορά ανανεώνουν τον πυρήνα του.

Η τέταρτη συνεύρεση του Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ αποτελεί ένα κάλεσμα για επικοινωνία με σκοπό την επανατοποθέτηση και τον επαναπροσδιορισμό λέξεων και αξιών.
Γεννηθήκαμε, πορευόμαστε, πεθάινουμε.
Μόνοι, μαζί.


Διαβάζουν :

Παρασκευή

Ανδρέας Σπαβέρας, Χάρις Κοντού, Αντώνης Καίσαρης, Χρύσα Μπαρμπαρούση, Φώτης Τζανάκης, Ζαχαρούλα Βαλαβάνη, Παναγιώτης Βασιλείου, Μαρία Φίλη , Δήμητρα Γερογιάννη, Γιάννης Σγουρούδης.

Σάββατο

Δήμητρα Βασιλεία Κοκκόρη, Στέφανος Τσιμπουρλάς - Κρητικίδης, Ιώ Αρματά, Κώστας Moody, Αλεξάνδρα Ζουμπαταίου, Βασίλης Ντούρος, Ιωάννα Φαϊτά, Κωνσταντίνα Δαούτη, Κατερίνα Μαρδακιούπη, Νίκος Πιπεράς.

Σχετικές ειδήσεις
Βραδιά ανάγνωσης Εντουάρντο Γκαλεάνο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.01.2017 12:49
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συμπράττει με την Ελληνική Ραδιοφωνία για τη διoργάνωση βραδιάς αναγνώσεων σπουδαίων λογοτεχνικών κειμένων, παρουσία κοινού, που θα μεταδίδονται από το Δεύτερο Πρόγραμμα.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ: Καμίνι @ Ρομάντσο
11.07.2016 13:19
Το φρέσκο project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ διοργανώνει μια βραδιά αναγνώσεων με τίτλο το «καμίνι». Νέοι ποιητές, συγγραφείς και ηθοποιοί ετοιμάζουν ένα δροσερό κοκτέιλ λέξεων που θα παρουσιαστεί στο Ρομάντσο την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.
Παγκόσμια ημέρα ποίησης στον Ιανό
18.03.2016 12:51
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο IANOS μαζί με δεκάδες ανθρώπους του πνεύματος, ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφους, συνθέτες, τραγουδιστές και δημοσιογράφους, διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο αφιέρωμα στην ποίηση


Κύκλος Εαρινών - Θερινών Σεμιναρίων 2016 στο Πόρτα
17.03.2016 15:45
Νέα εποχή για το ΠΟΡΤΑ κι ένας νέος κύκλος τριών σεμιναρίων εγκαινιάζεται με σκοπό την πιο άμεση και συστηματική επικοινωνία με νέους καλλιτέχνες, που έχουν ως αντικείμενό τους το θέατρο.
Βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στο έργο του Ελβετού ποιητή Philippe Jaccottet
17.03.2016 10:49
Οι Εκδόσεις Άγρα, η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα και το Ίδριμα Β. & Μ. Θεοχαράκη σας προσκαλούν σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στο έργο του Ελβετού ποιητή Philippe Jaccottet ,Το τετράδιο της χλόης την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016,στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη.