Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Έκλειψη Μαγική από τους Ωρίωνες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage

Έκλειψη Μαγική από τους Ωρίωνες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage

Ωρίωνες επιστρέφουν! Οι Ωρίωνες, θα εμφανιστούν στις 21 Οκτωβρίου, στο Γυάλινο - Up Stage, για να προτείνουν στο κοινό τους ιστορικούς Ωρίωνες αλλά με ένδυμα σημερινό, φρέσκο κι ανεξάντλητα δημιουργικό, εμπνευσμένο, με όραμα και συνέχεια.

Σ' αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά, οι Ωρίωνες θα παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι 'Έκλειψη μαγική', από το οποίο πήρε και το όνομά της η μουσική παράσταση και που θα αποτελέσει τη βάση του νέου τους cd. Εκτός όμως από τα τραγούδια των Ωριώνων θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της διεθνούς Rock σκηνής.

Μια πραγματικά μαγική συνεργασία δύο γενεών: η πείρα και η βαθειά επιρροή των παλιών μελών στο κλασσικό ροκ, γίνεται ένα με τη νεανικότητα, τις φρέσκες ιδέες και τις σύγχρονες επιρροές των νέων.

Κουβαλώντας τη δική τους ιστορία, κόντρα στη μίζερη ατμόσφαιρα του τόπου, τολμούν να
ονειρεύονται και να συνεχίζουν αυτό που η δική τους αγωνία απαιτεί να εκφράσει και να προτείνει, παρασέρνοντας όποιον έχει την ίδια ανάγκη για να προσωποποιήσει ερωτικά, πολιτικά, απλά και ανθρώπινα - ίσως και αιρετικά πολλές φορές- την σχέση του με την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Μαζί με τους Ωρίωνες θα συμπράξουν, ως γκεστ, οι: Σοφία Αρβανίτη, Γιάννης Σκουλάς, Δημήτρης Λιόλιος και Δημήτρης Ζαφειρέλης.
 
Συμμετέχει: Νικολέτα Παπουτσή
 
Οι Ωρίωνες είναι:
 
Βασίλης Αβραμίδης: τραγούδι - ρυθμική κιθάρα
Τάσος Αβραμίδης: Lead guitar –τραγούδι
Σάκης Αβραμίδης: ντραμς - τραγούδι
Αντώνης Βλάσσης: ντραμς- κρουστά
Τζίνα Αβραμίδου: τραγούδι
Θωμάς Καρίνος: μπάσσο - τραγούδι
Εμμανουέλα Φωτάκη: πλήκτρα – τραγούδι

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Στέλιος Φρειδερίκος και Ωρίωνες live στα Αισχύλεια 2016
06.09.2016 11:35
Μια βραδιά αποκλειστικά ΩΡΙΩΝΕΣ μαζί με τον Στέλιο Φρειδερίκο στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 στα πλαίσια του φεστιβάλ Αισχυλείων 2016, όπου θα παρουσιάσουν την νέα ανερχόμενη φωνή της Ελληνικής ποπ & ροκ μουσικής, Τζίνα Αβραμίδου.