Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Δήμητρα και Ελευθερία στο Rex

Δήμητρα και Ελευθερία στο Rex
Η πιο ζεστή μουσική συνεργασία του φετινού χειμώνα έρχεται στη σκηνή του Rex, για να μας χαρίσει αγαπημένα τραγούδια από τις δύο από τις καλύτερες ερμηνεύτριες που υπάρχουν στην Ελλάδα, και όλα αυτά μέσα σε ένα διασκεδαστικό concept!

Η πιο ζεστή μουσική συνεργασία του φετινού χειμώνα έρχεται στη σκηνή του Rex, για να μας χαρίσει αγαπημένα τραγούδια από τις δύο από τις καλύτερες ερμηνεύτριες που υπάρχουν στην Ελλάδα, και όλα αυτά μέσα σε ένα διασκεδαστικό concept!

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη από την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Rex για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα παρέα με το αγαπημένο τους κοινό.

Στην πολύχρονη μουσική τους πορεία οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες έχουν αποδείξει τη διαχρονικότητα τους. Είναι οι θεσπέσιες φωνές τους, οι μουσικές επιλογές που τόσα χρόνια πορεύονται μαζί τους, η ζεστασία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας τους που μας έκαναν να τις αγαπήσουμε και να ταυτιστούμε μαζί τους.

Σε συνδυασμό μάλιστα, μαζί πάνω στην ίδια σκηνή θα δώσουν ιδιαίτερο χρώμα και εικόνες σε κάθε βραδιά που θα τις επισκεφτούμε.

Δύση και Ανατολή, μουσική και ερμηνεία σε μια παράσταση γεμάτη ηλεκτρισμό, με εξαίρετους μουσικούς και υψηλή αισθητική.

Μια παράσταση με τραγούδια-ιστορίες για τον έρωτα, την αγάπη, το χωρισμό, τη ζωή. Τραγούδια της Δήμητρας και της Ελευθερίας, που εναλλάσσονται δυναμικά για να δώσουν τη σκυτάλη σε ένα λαικό πρόγραμμα και να δημιουργήσουν ένα ζωντανό διάλογο με το κοινό.

Στην παράσταση του Rex θα συμμετέχουν η ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Κοτσέτα σε έναν ρόλο- έκπληξη και το ίδιο το κοινό που θα παρέμβει ουσιαστικά - και διαδραστικά - στο πρόγραμμα. Το concept της παράστασης ανήκει στη Δήμητρα Γαλάνη.

Αρα, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να επισκεφτείτε ένα τέτοιο μουσικό πρόγραμμα, χωρίς να το καθυστερήσετε πολύ...

Info
Δήμητρα Γαλάνη και Ελευθερία Αρβανιτάκη
Από Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου
REX
Πανεπιστημίου 48
Τηλ. κρατήσεων: 210 3814591, 210 3823269
Πέμπτη έως Σάββατο στις 23:00
Κυριακή στις 22:00
http://www.galani.gr/
http://www.arvanitaki.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Η Δήμητρα Γαλάνη στο Gazarte
09.02.2017 12:36
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο gazarte, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του, παρουσιάζοντας από την Δευτέρα 6 Μαρτίου και όλες τις Δευτέρες του μήνα μια νέα παράσταση.
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στα Γιαννιτσά
19.08.2016 11:27
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 για τη μοναδική τους εμφάνιση στα Γιαννιτσά αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στην Εύβοια
04.08.2016 16:52
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 6 Αυγούστου 2016 στη Μονοκαρυά για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Ιστιαία της Εύβοιας αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.