Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Empty Frame live στο Modu

Οι Empty Frame live στο Modu

Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.

Η συνταγή γνωστή: Εντυπωσιακές μελωδίες, δυνατές κιθάρες, εναλλαγή ρυθμών και συναισθημάτων και, πάντα, φοβερή διάθεση.  

Με όπλο τον εξαιρετικό συνδυασμό κλασικών οργάνων (τσέλο, βιολί , πιάνο) με τη rock αισθητική και στοιχεία indie, gypsy, neofolk, progressive οι Empty Frame αλλάζουν… ταχύτητες με ευχέρεια και δημιουργούν στα live τους μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Bonus: Πολλά καινούργια κομμάτια, αλλά και υλικό από μια κυκλοφορία έκπληξη που είναι στα σκαριά…

Θα τα σπάσουμε, θα χορέψουμε, θα επικοινωνήσουμε, θα γνωριστούμε, θα διασκεδάσουμε. Προσδεθείτε για μια ακόμη ξεχωριστή μουσική πτήση.

Σχετικές ειδήσεις
Tides from Nebula live @ MODU
27.07.2016 13:02
H Barcode music παρουσιάζει τους Tides From Nebula στην Αθήνα. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 θα βρίσκονται στο MODU.
Οι Psychic TV live στο MODU
09.06.2016 16:38
Το MODU φιλοξενεί του Άγγλους, Psychic TV για ένα live την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.
Οι Negură Bunget live στο MODU
06.06.2016 12:02
Οι Negură Bunget πραγματοποιούν ένα επετειακό Ευρωπαϊκό tour σε όλα τα μήκη και πλάτη της γηραιάς ηπείρου και περνούν από το MODU στην Αθήνα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 για να παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική τους κυκλοφορία “ZI”.
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.