Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out – συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μια συνάντηση, στην οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος, με την μοναδική λαϊκή φωνή, υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο, με τραγούδια που όλοι έχουμε λατρέψει.

Θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του και θυμίζουν την συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ερμηνείες του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές και αναζητήσεις του.

Μαζί του η ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Σοφία Παπουλάκου.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος είναι εδώ και «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε, ονόματα και βλέμματα και δρόμους…»

Τη μουσική παρέα του Γεράσιμου Ανδρεάτου επί σκηνής αποτελούν :

Σοφία Παπουλάκου: τραγούδι
Άκης Μουχλιανίτης: πιάνο, ενορχηστρώσεις
Βασίλης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Βαγγέλης Κονταράτος: κιθάρα
Πόλυς Πελέλης: μπάσο