Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος».

Η βασική ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος είναι ότι κάθε ρόλος της παράστασης παίζεται από δύο ηθοποιούς σε διαφορετική γλώσσα. Η Λουίζα Τζιουβάνι στα αλβανικά και η Τζένη Σταυροπούλου στα ελληνικά, παίζουν το ρόλο της Ελένης συγχρόνως πάνω στη σκηνή. Και η Ελένη Λουντιάνα – Θανάση και η Πένυ Παπαγεωργίου αντίστοιχα, το ρόλο της Άννας.


Το Θέατρο Τέχνης προσφέρει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!


Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε!

Σημείωση: Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Περασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, μετά τις 11.00 στη σελίδα των νικητών: https://www.culturenow.gr/invitationswinners

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ