Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Blues και ouzo!

Blues και ouzo!
Κάθε Παρασκευή, από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά, ετοιμαστείτε για funk και R \'n\' B ήχους από τους The Blues Bug, ενός από τα καλύτερα γκρουπς του είδους στην Ελλάδα, με παρέα τους Ouzo the band.

Κάθε Παρασκευή, από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά, ετοιμαστείτε για funk και R \'n\' B ήχους από τους The Blues Bug, ενός από τα καλύτερα γκρουπς του είδους στην Ελλάδα, με παρέα τους Ouzo the band.

Εκατοντάδες live εμφανίσεις, τρεις εξαιρετικοί δίσκοι, εξαιρετικοί φυσικά μουσικοί, εκπληκτικά φωνητικά funky και acid jazz συνθέσεις, με βάση το σύγχρονο Rhythm & Blues... Αυτοί είναι οι The Blues Bug.

Οι Ouzo the band είναι ένα συγκρότημα επίσης ελληνικής καταγωγής, με βάση την Αθήνα και το Λονδίνο, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα electro pop-alternative duo + 1.

Το κομμάτι τους «TV Lovers» έκανε αισθητή την παρουσία του σε πολλαπλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο και το videoclip του, έφτασε (μεταξύ άλλων, όπως το Νορβηγικό NRK) μέχρι και το MTV (Europe & Brazil)!

Info
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
Planet Music, Αρδήττου 44, Μετς
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 6 ευρώ
http://www.bluesbug.com/
www.myspace.com/thebbug
http://www.ouzotheband.gr/
www.myspace.com/ouzotheband

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Οι Blues Cargo live στο Lazy Club
07.07.2016 14:45
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, έρχεται ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής, στο Lazy Club.
Το Blues for Peace στην Ελλάδα
10.05.2016 14:56
Το Blues Hall of Fame, Athens Greece, σε συνεργασία με την High Voltage Productions, θα διοργανώσει το διεθνή project ‘BLUES FOR PEACE’ που βασίστηκε στην ιδέα του Michael Packer (New York Blues Hall of Fame) και θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε όλο τον κόσμο (Spain, France, USA, Iran, Italy, Ukraine, Mexico, Israel, Australia κ.ά.).
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.
Οι Blues Revenge live στο Beton 7
19.01.2016 14:25
Οι Blues Revenge θα εμφανιστούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 για ένα live στο Beton 7.