Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η “Μικρή Βαλίτσα” ταξιδεύει πέρα από τα Ελληνικά σύνορα καθώς η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στον κυκεώνα της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης αλλά και της κρίσης στο προσφυγικό. Ο Αλκίνοος, αφιερώνει αυτό το άλμπουμ “σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν”.

Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών εμπνευσμένα από όσα αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη  γη τους. “Πως επιλέγεις που θα πας;” “Πως αποθηκεύεις τις μνήμες σου;” Τις στιγμές της χαράς και του πόνου, τις μνήμες που μας κάνουν αυτό που είμαστε.”

Συνοδοιπόροι του Αλκίνοου Ιωαννίδη και αυτή τη φορά, η ομάδα των εξαιρετικών μουσικών που όταν βρίσκονται μαζί, ψάχνουν πάντα καινούριους μουσικούς πειραματισμούς.  

Μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη οι:

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας: βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

15 Οκτωβρίου, All Day Greek Festival, Brighton Dome Corn Exchange, Brighton
18 Οκτωβρίου, The Glee Club, Birmingham
20 Οκτωβρίου, Union Chapel, Islington,  London
22 Οκτωβρίου, Gorilla, Manchester

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Roll Out Vision Services www.rolloutvs.com και την επίσημη ιστοσελίδα του Αλκίνοου Ιωαννίδη www.alkinoos.gr καθώς και στις σελίδες τους στο Facebook: Roll Out Vision Services και Αλκίνοος Ιωαννίδης.