Η Ομάδα των Πέντε Εποχών πάντα με οδηγό της το θεατρικό παιχνίδι και το ποιοτικό θέαμα σας προσκαλεί και για αυτή την σχολική χρονιά να γίνετε συνταξιδιώτες στην μαγεία, την γνώση και το όνειρο, παρουσιάζοντας 2 διαδραστικές παραστάσεις και μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Θέατρο 104 ή στο σχολείο σας!

Αναλυτικά:


· «Σαν … Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»
«Χρονιά Σαίξπηρ» φέτος, λόγω της επετείου του θανάτου, του μεγάλου δημιουργού και «Η ομάδα των Πέντε Εποχών» επιλέγει το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» και κατά την γνωστή της πλέον μέθοδο, φτιάχνει μια συναρπαστική παράσταση – παιχνίδι γεμάτη γέλια, παρεξηγήσεις, μεταμορφώσεις και ανεξάντλητη φαντασία.

Από 16/10 και κάθε Κυριακή στις 15:00 στο Θέατρο 104

· «Παιχνιδομαγέματα»
Η Λίνα Μαγισσουλίνα δεν σταματάει με τίποτα τις σκανδαλιές και παραμένει για 4η συνεχόμενη χρονιά κοντά σας. Μια διαδραστική παράσταση που έχει αγαπηθεί όσο λίγες, προσαρμόζεται στις εποχές, αποτελεί την ιδανική πρόταση για την σχολική σας γιορτή (Χριστουγεννιάτικη – Αποκριάτικη – Λήξης) και –αποδεδειγμένα πλέον- θα μείνει αξέχαστη σε γονείς και παιδιά!

Η Χριστουγεννιάτικη εκδοχή της ξεχώρισε και συμπεριλήφθηκε στις 10 καλύτερες εκδηλώσεις της περσινής χρονιάς , η Νο 1 θεατρική!

Διοργανώνονται με ειδικές τιμές, προγραμματισμένες παραστάσεις σχολείων, συλλόγων, εταιρειών και οργανισμών, στο σχολείο σας ή στο Θέατρο 104

· «Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα»
Με αφορμή, την τέχνη, την παράδοση, τις γιορτές, τις εποχές, το περιβάλλον, σπουδαία κείμενα, τα συναισθήματα και την διαφορετικότητα η Ομάδα των Πέντε Εποχών έχει φτιάξει μια σειρά εκπαιδευτικών βιωματικών προγραμμάτων που στοχεύουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να προσεγγίσουν την γνώση, μέσω της χαράς του παιχνιδιού και του θεάτρου.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέχεια της επιτυχημένης σεζόν 2015 – 2016, στα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά, νήπια και εφήβους που διοργανώνουμε στο Θέατρο 104, προσθέσαμε και ένα νέο τμήμα για ενήλικες, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, θεατρολόγους, ηθοποιούς αλλά και σε απλούς «εραστές» της τέχνης.

Εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά κάθε Παρασκευή & θεατρικό εργαστήρι για εφήβους και ενήλικες, κάθε Σάββατο στο Θέατρο 104.