Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Πελαργοί στους κινηματογράφους!

Οι Πελαργοί στους κινηματογράφους!

Ήταν η μέρα του Τζούνιορ και της Τουλίπας, αλλά και των υπόλοιπων Πελαργών, του τετραπέρατου Νέιτ, του Τόντυ Πιτσούνη, των εφευρετικών και αστείων Λύκων.

Οι ήρωες της animation έκπληξης της χρονιάς «Πελαργοί» («Storks») έκλεψαν τις εντυπώσεις την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Warner Animation Group και της Tanweer παρευρέθησαν και οι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λίλα Μπακλέση, που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του Τζούνιορ και της Τουλίπας αντίστοιχα.

Οι δυο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την συμμετοχή τους στην μεταγλωττισμένη version της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, από την Tanweer, σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Στην μεταγλωττισμένη version της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, στον ρόλο του Τζούνιορ και η Λίλα Μπακλέση, στο ρόλο της Τουλίπας.

CREDITS ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Μετάφραση/ Προσαρμογή: ΠΑΝΥ ΝΑΟΥΜ
Σκηνοθεσία: ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

JUNIOR: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ
TULIP: ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ
HUNTER: ΛΟΥΚΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
TOADY: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ
NATE: ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ
HENRY: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ
TULIP’S MΟM: ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ
QUAIL (KIWI): ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΣΤΗΒ ΤΡΙΜΑΝΔΥΛΗΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΛΙΝΑΚΗΣ
ΜΙΞΗ ΗΧΟΥ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ: POWER MEDIA PRODUCTIONS
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΒΙΚΥ ΚΑΟΥΛΑ

Σχετικές ειδήσεις
Πελαργοί, τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους
17.06.2016 15:37
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 6 Οκτωβρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Πελαργοί (STORKS) σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.
Ράτσετ & Κλανκ, το διάσημο videogame έρχεται στους κινηματογράφους!
25.04.2016 12:59
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Απριλίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Ράτσετ & Κλανκ (RATCHET & CLANK), βασισμένη στο δημοφιλές video game του Sony PlayStation.
Ροβινσώνας Κρούσος, στους κινηματογράφους!
21.04.2016 14:20
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Ροβινσώνας Κρούσος (Robinson Crusoe).
Ψάχνοντας την Ντόρι, στους κινηματογράφους και σε 3D!
07.03.2016 12:03
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τη 1η Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι» (FINDING DORY) της Disney/Pixar, και σε 3D.
Ζωούπολη, στους κινηματογράφους!
24.02.2016 15:33
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 3 Μαρτίου 2016 και σε 3D την ταινία κινουμένων σχεδίων Ζωούπολη (Zootropolis).