Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Φιλανθρωπική συναυλία

Φιλανθρωπική συναυλία
Η Παιδική Χορωδία Ωδείου Κόνταλυ υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Πατσέα και τον Γεράσιμο Χοϊδά στο πιάνο , θα ανοίξει την φιλανθρωπική συναυλία 15 Χρόνια Λέσχη Φίλων José Carreras Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η φιλανθρωπική συναυλία γίνεται για τους σκοπούς της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας και του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Παιδιών Αναγέννηση.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση έχει ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας ενώ συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : Elizabeth Whitehouse,  σοπράνο, Έλλη Αναστασοπούλου, σοπράνο, Μαρίτα Παπαρίζου, μέτζο σοπράνο, Mario Zeffiri, τενόρος ,Γιάννης Αγρανιώτης, Κώστας Αναστασόπουλος, βιολί ,Χαράλαμπος Αγγελόπουλος, Νίκος Αθηναίος, Παύλος Γιαλουράκης, , Τίτος Γουβέλης, Valery Ismagilov, Σωτήρης Λουίζος, Απόστολος Παληός, Βασίλειος Ρακιτζής, Ελένη Ραπτάκη, Βάλια Τσιμπλακάκη, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της ΚΟΑ και το  Σύνολο Εγχόρδων Dali πιάνο


Σχετικές ειδήσεις
Χορδίζοντας τον Ήλιο: Φιλανθρωπική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
12.09.2016 10:11
Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως διοργανώνει, υπό την υψηλή αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρουπόλεως μια ιδιαίτερη βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσω της μουσικής παράστασης-συναυλίας με τίτλο "Χορδίζοντας τον Ήλιο", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Πέτρας και τα έσοδα της οποίας, θα διατεθούν για τα συσσίτια απόρων της Εστίας Αγάπης της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως.
H Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
02.06.2016 11:53
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 21.00 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων στις Ελληνικές Μουσικές Γιορτές 2016
10.05.2016 13:11
Στο πλαίσιο του 12ου Κύκλου των Ελληνικών Μουσικών Γιορτών, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στο θέατρο Παλλάς, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή εκλεκτών σολίστ, θα πραγματοποιήσουν συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών.
Σταγόνες Πάθους: Συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων
14.04.2016 14:30
Η Αλεξάνδρα Γκράβας, ευαισθητοποιημένη σε θέματα των παιδιών τραγουδά αφιλοκερδώς στη συναυλία που έχει τίτλο «Σταγόνες Πάθους» και διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στις 20 Απριλίου 2016.
Η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου στο Gazarte
30.03.2016 16:35
Η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου γιορτάζει τα 21 χρόνια στη δισκογραφία με μια μεγάλη συναυλία για πρώτη φορά στο Gazarte.