Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Κάτι χαμογελάει στις σκιές - Ηλίας Φουντούλης

Κάτι χαμογελάει στις σκιές - Ηλίας Φουντούλης

Από τις Εκδόσεις Χρονικό κυκλοφορεί το βιβλίο, Κάτι χαμογελάει στις σκιές του Ηλία Φουντούλη.

 

Δεκαεπτά παράξενες, ατμοσφαιρικές, χιουμοριστικές, ενοχλητικές, σκοτεινές ιστορίες για όσους και όσα χαμογελούν στις σκιές.Ο Ηλίας Φουντούλης κατάγεται από την Ικαρία και την Αρκαδία, αλλά μεγάλωσε στα Πατήσια,  Σπούδασε γεωπονία και παγκόσμια ζωική παραγωγή, αλλά κατέληξε να εργάζεται ως δημοσιογράφος με ειδικότητα τα ταξίδια και τη γαστρονομία,  Κάνει περιστασιακά stand up comedy με τεράστια αποτυχία.Επίσημη παρουσίαση:  Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016, στις 16.00, στην έκθεση Fantasticon.gr στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
Και επειδή ένα βιβλίο με "τρομακτικά αστείες ιστορίες" δεν είναι απλή υπόθεση , η παρουσίαση θα γίνει από τον Γιώργο Χατζηπαύλου παρέα με καλούς φίλους κωμικούς σε μια εξτραβαγκάνζα βιβλιοπαρουσίασης τρόμου με stand up comedy!

 

Εξώφυλλο βιβλίου: www.tillnoon.com

Σχετικές ειδήσεις
Μικρό χρονικό τρέλας -  Αύγουστος Κορτώ
18.10.2016 12:21
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το βιβλίο, Μικρό χρονικό τρέλας του Αύγουστου Κορτώ.
 Κακό φεγγαραντάμωμα: Το χρονικό της απαγωγής του Στρατηγού Κράιπε - Γ. Στάνλεϊ Μος
24.02.2016 11:37
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο του Γ. Στάνλεϊ Μος, Κακό φεγγαραντάμωμα: Το χρονικό της απαγωγής του Στρατηγού Κράιπε σε μετάφραση της Μυρσίνης Γκανά.
Σκιές αίματος - Σπύρος Γρατσίας
05.02.2016 10:24
Από τις εκδόσεις Global Fleur de Lis κυκλοφορεί το βιβλίο Σκιές αίματος του Σπύρου Γρατσία.
Τσέρνομπιλ: Ένα χρονικό του μέλλοντος -  Σβετλάνα Αλεξίεβιτς
25.01.2016 10:02
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το βιβλίο, Τσέρνομπιλ: Ένα χρονικό του μέλλοντος της Σβετλάνα Αλεξίεβιτς σε μετάφραση του Ορέστη Γεωργιάδη και σε πρόλογο του Θανάση Τριαρίδη.
Χρονικό μιας σταυροφορίας - Pόδης Pούφος
22.12.2015 11:06
Οι εκδόσεις της Εστίας ανακοινώνουν την επανέκδοση του κλασικού μυθιστορήματος του Ρόδη Ρούφου, Χρονικό μιας σταυροφορίας σε επίμετρο του Ν. Ε. Καραπιδάκη.