Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μαγεμένος Αυλός από την θεατρική εταιρεία ΝΕΦΕΛΕΣ

Ο Μαγεμένος Αυλός από την θεατρική εταιρεία ΝΕΦΕΛΕΣ

Η θεατρική Εταιρεία «ΝΕΦΕΛΕΣ» παρουσιάζει την νέα της παραγωγή Ο Μαγεμένος Αυλός.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Αμέτρητα ποντίκια πλημμύρισαν μια πλούσια πόλη του μακρινού Βορρά. Καμία λύση δεν καταφέρνει να σώσει τους κατοίκους. Ούτε ο Δήμαρχος με τις διαταγές, ούτε ο Γιατρός με τα φάρμακα, ούτε ο Δικαστής με τις ποινές, ούτε κανείς! Μέχρι που καταφθάνει ένας παράξενος Μουσικός που υπόσχεται να τους γλιτώσει. Και οι πλούσιοι κάτοικοι, του υπόσχονται ότι θα τον ανταμείψουν με το παραπάνω. Ποιος θα κρατήσει το λόγο του;

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Μαρία Αλβανού

Σκηνοθεσία: Παντελής Καραγιάννης

Σκηνογραφία /ενδυματολογία: Ξένια Δράκου

Ηθοποιοί: Γιώργος Τούλης, Μαρία Αλβανού και Παντελής Καραγιάννης

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Η θεατρική εταιρεία ΝΕΦΕΛΕΣ συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης με ποικιλία δράσεων, όπως παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, θεατρικό εργαστήρι , συγγραφή θεατρικών έργων.

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ:

«Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά» (σχολεία), «Ο Τζακ κι η Φασολιά» (θέατρο Αθήναιον), «Δον Κιχώτης» (θέατρο Αθήναιον), «Ορφέας & Ευρυδίκη» (θέατρο Αθήναιον, θέατρο Κολοσσαίο, θέατρο Άλμα-Αθήνα), «Κου Κου» (σχολεία – Θέατρο Αθήναιον), «Καλλιτέχνες με ουρά» (σχολεία).

Σχετικές ειδήσεις
Ιστορίες για φίλους στο Studio Μαυρομιχάλη
22.02.2017 12:37
Η θεατρική εταιρεία ΜΠΟΕΜ παρουσιάζει την καινούρια της θεατρική παράσταση, Ιστορίες για φίλους: «Μάγκας, Μικρός Πρίγκιπας, Δάµων και Φιντίας», στο Studio Μαυρομιχάλη.
Απόκριες με την
23.01.2017 16:44
Η TEXNIS GENESIS με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά ετοίμασε και θα παρουσιάσει σε συνεργασία με την παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου την θεατρική παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ» σε θεατρική μεταφορά κσι σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες και μάπετς.
Ο Μαγικός Αυλός από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κιβωτός
10.11.2016 15:16
Η Κάρμενη Ρουγγέρη παρουσιάζει στο Θέατρο Κιβωτός το έργο του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Ο μαγικός αυλός.
Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της λίμνης, από τη θεατρική εταιρεία Ο2Ο στο White Rabbit
21.09.2016 13:17
Μαζί με τους μικρούς μας φίλους βουτάμε στο παραμύθι της Εύας Πετροπούλου Λιανού “Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της λίμνης” και μια μουσικοθεατρική παράσταση από τη θεατρική εταιρεία Ο2Ο ζωντανεύει από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στο White Rabbit.
Οι Άθλοι του Ηρακλή και ο Μαγικός Αυλός το φθινόπωρο από την Κάρμεν Ρουγγέρη
04.07.2016 14:36
Δύο παραστάσεις για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια, ετοιμάζει για την θεατρική σεζόν 2016-2017, η Κάρμεν Ρουγγέρη με τους συνεργάτες της.