H gallery Cheapart παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Δρέγο. Το έργο που θα παρουσιαστεί είναι κομμάτι μιας μεγαλύτερης ενότητας με τον τίτλο Ruinvention.

Έχει σαν θέμα τον Χρόνο. Θέτει ερωτήματα που στοχεύουν να αποσαφηνίσουν το πολυσύνθετο της δομής του, τον συνθηκολογικό του χαρακτήρα και τον ρόλο του ως η απόλυτη αρχή διαμόρφωσης της Ιστορίας. Διαπραγματεύεται ακόμα και την μορφή που παίρνει αυτός κάθε φορά ως χρονική κοιλότητα μέσα στην οποία λαμβάνουν χώρα γεγονότα, είτε τέτοια που περνούν στην ιστορία είτε όχι.

Η ιστορία δεν μπορεί να είναι μία χρονική αλυσίδα της οποίας ο τελευταίος κρίκος διαδέχεται και συνδέεται με τον επόμενο. Η έννοια της ιστορίας είναι στην σύλληψή της διακοπτόμενη και θραυσματική. Το πριν, το τώρα και το μετά χωρίζονται από δύο παύσεις. Πριν-παύση-Τώρα-παύση-Μετά.

Ο χρόνος περνάει πάνω από εμάς αφήνοντας πίσω του συντρίμμια που αφήνονται να ερμηνευθούν είτε ως αποτελέσματα μιας καταστροφής /κατάτμησης, είτε ως κάτι που βλασταίνει αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα αφετηρία.