Το “Γ.Τ.Π.” είναι η ανδρική απάντηση στο «Αιδοίων Μονόλογοι».  Αν μη τι άλλο, όσο υπάρχουν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, ως θέμα είναι πάντα επίκαιρο. Καθημερινά όμως… Μιλάμε για το πέος, για το τι τραβάει, γι’ αυτόν που το τραβάει, ανοιχτά, όχι με σκοπό να σοκάρουμε, αλλά να διασκεδάσουμε. Ιστορίες πέους, ή για το πέος, με αιτία το πέος ή σε σχέση με το πέος. Όλα όσα θέλατε ή πρέπει να μάθετε για το πέος, με σεβασμό πρωτίστως στο ίδιο αλλά και στους θαυμαστές του.

Το “Γ.Τ.Π.” είναι η παράσταση που κέρδισε πρώτο βραβείο στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου που οργάνωσε το Θέατρο Eliart τον Μάη του 2016.

Η παράσταση θα ανοίξει την σεζόν με ένα εορταστικό τετραήμερο παραστάσεων από Σάββατο 8 ως Τρίτη 11 Οκτώβρη 2016 και θα συνεχίσει την σεζόν κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Βασικό στοιχείο είναι πως από Δευτέρα σε Τρίτη, η παράσταση έχει αρκετές διαφοροποιήσεις, ώστε όσες φορές και να έρθει κάποιος, να μπορεί να δει κάτι καινούριο.

Επίσης, τα περισσότερα Δευτερότριτα, θα φιλοξενείται ένας γνωστός ηθοποιός ως guest star! 1ος guest την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Οκτώβρη, ο Άρης Πλασκασοβίτης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Βάβουλας
Χορογραφίες: Στεφανία Φιλιάδη
Promo Trailer-Φωτογραφίες: Ιωσήφ Γαλανάκης
Βοηθoί σκηνοθέτη: Μαρία Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Λεβαντής

ΠΑΙΖΟΥΝ (Αλφαβητικά): Σπύρος Αναστασίνης, Αντώνης Βαρθαλίτης, Αρτέμης Γαβριλούκ, Κωνσταντίνος Λεβαντής, Ιάκωβος Μηνδρινός, Θαλής Πολίτης, Αντρέας Ψύλλιας.

Διάρκεια παράστασης: 120’ με διάλειμμα

Σελίδα της παράστασης: https://www.facebook.com/goutoupou/