Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Reworks Event με Tiga

Pre-Reworks Event με Tiga
Η μουσική κολλεκτίβα των NOΝ, πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, το Pre-Reworks Event, έχοντας στην ατζέντα της μεγάλα ονόματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Μουσικά showcases, live εμφανίσεις, art παρεμβάσεις, δίνουν μια γεύση από το φεστιβάλ που θα ακολουθήσει.

Συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο, την παράδοση που θέλει το Pre-Reworks αλλά και το Reworks Festival να συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά event του είδους.Στις σκηνές του μεγάλου ηλεκτρονικού event θα ανέβουν καλλιτέχνες όπως ο διάσημος dj και παραγωγός Tiga. Ο Tiga θα παρουσιάσει την νέα του δουλειά Ciao!, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, κάνοντας μια στάση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Μαίου στη Βίλκα, με σκοπό να χαρίσει στο φανατικό του κοινό, άλλη μια από τις απίθανες μουσικές περιπέτειες, που έχουν την μοναδική του σφραγίδα. Όπως είναι αναμενόμενο το ρόστερ δεν θα μπορούσε να είναι κοινότυπο. Κάθε άλλο μάλιστα....

Στην λίστα με τα ονόματα αυτών που θα εμφανιστούν είναι  και αυτό του Gaiser, ο οποίος όχι μόνο εκπροσωπεί  την Minus αλλά είναι γνωστός και ως το δεξί χέρι του Richie Hawtin. Επίσης, τα ονόματα των And.Id (Mobile Records, NON Berlin), Actor One (Bloop records, International Dejay Gigolos) που πρόσφατα υπογράψανε remix με τους Fisherspooner, Gummih(mobile records Berlin), Elias( Playgound), είναι από τους πρωταγωνιστές του event.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Τηλέμαχος Μούσας, η Νάσια Γκόφα και ο Νίκος Γιούσεφ στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών
30.12.2016 12:25
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, εγκαινιάζεται για το 2017, η επιτυχημένη σειρά συναυλιών Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο, η οποία διέτρεξε όλο το 2016 με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, αγκαλιάζοντας όλα τα είδη της μουσικής.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός ζωντανά στον Ιανό
25.05.2016 13:14
Επειδή οι καλές παρέες κρατάνε στο χρόνο, η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός, έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 120 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώνουν τις μουσικές τους για τρίτη χρονιά και συναντιούνται στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 3 Ιουνίου 2016 σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι.