Από την Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα του δημοσιογράφου- συγγραφέα Γιάννη Ζιώτη, Σταλαγματιές Ονείρων, σε επιμέλεια Γιώργου Γιαννούση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Αθήνα, λίγες μέρες πριν μπει το καλοκαίρι. Κάπου κρυμμένη κάτω από τα δυνατά φώτα η Υβόννη. Εκεί κι ο Φίλιππος με τον Ηλία. Λίγες ώρες χρειάστηκαν για να αλλάξουν ολοκληρωτικά οι ζωές τους. Και πολλές σταλαγματιές ονείρων. Γιατί εκείνη η βροχή ήρθε λυτρωτικά. Και κανείς τους δεν άνοιξε ομπρέλα. Η μοναξιά μοιράστηκε και έτσι μονάχα μπόρεσαν να την αντέξουν.

O Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976. Σπούδασε δημοσιογραφία και επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στην τηλεόραση του MEGA και σε εφημερίδες, όπου συνεχίζει να αρθρογραφεί μέχρι και σήμερα. Το πρώτο του βιβλίο, Με το βλέμμα της νιότης μου (διηγήματα ), το έγραψε σε ηλικία μόλις 23 ετών. Η γνωριμία του με τον Αντώνη Σαμαράκη και η μετέπειτα φιλία τους τον σημάδεψε και τον ενέπνευσε. Σ’ αυτόν, άλλωστε, έχει αφιερώσει και το έργο του.

Για το έργο του έχουν γραφτεί δεκάδες κριτικές και δημοσιεύματα σε αθηναϊκές και άλλες εφημερίδες. Επίσης, έχει δώσει συνεντεύξεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο και έχουν μιλήσει γι’ αυτόν σπουδαίες προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους.

Από την Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά του Πρώτο ταξείδι, Παράσταση ζωής και Παλαιοπωλείο μικρών θαυμάτων.