Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφουν στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Για τρία μόνο Σάββατα, στις 15, 22 και 29 Οκτωβρίου, ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Σταυρού,  απ’ όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.

Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση -“Best of”, λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα, αφού -είναι σε όλους γνωστό- τα καλύτερα πάντα έρχονται!

Μαζί με το Φοίβο η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη, η οποία αφήνει για λίγο τα «δανεικά παπούτσια» της στην είσοδο και ανακατεύει τη σκηνή-μωσαϊκό, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα)
Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα)
Κώστας Παντέλης (κιθάρες)
Γιοέλ Σότο (μπάσο)
Χριστίνα Μαξούρη (τραγούδι)

Γιάννης Πετρόλιας (σχεδιασμός ήχου)
Δημήτρης Μακρής (artwork)
Λάμπρος Ρουμελιωτάκης (φωτογραφίες)

Management/Παραγωγή: PROSPERO