Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Domenica Live

Domenica Live
Ολες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου το γνωστό συγκρότημα θα εμφανίζεται στο Vanilla Live με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παλιά και νέα τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Ολες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου το γνωστό συγκρότημα θα εμφανίζεται στο Vanilla Live με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παλιά και νέα τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Οι Domenica θα εμφανίζονται για όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου στο Vanilla live, στου Ψυρρή, παρουσιάζοντας τις επιτυχίες από τα άλμπουμ τους \"Χίλιες φορές έτσι\", \"Ιστορίες για μικρούς και μεγάλου\", \"Μέσα στη βουή του δρόμου\" και \"Αχρηστα ρολόγια\". Παράλληλα θα ερμηνεύσουν και διασκευασμένα τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο.

Καλεσμένοι στο πάρτι-που θα γίνεται κάθε εβδομάδα, την πιο δύσκολη νύχτα του επταημέρου, αυτό της Κυριακής-είναι όλοι οι φίλοι της καλής ελληνικής και ξένης μουσικής, που θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που θα τους αποζημιώσει για την επιλογή τους.

INFO
Vanilla live, Σαρρή 37, τηλ: 210 3220647
Ωρα έναρξης: 10μμ
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Georgia Poutous live στο Faust
19.12.2016 10:13
Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Georgia Poutous και η μπάντα της θα έρθουν την Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου στo Faust να μας ταξιδέψουν σε rock-blues-country-folk ρυθμούς, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει covers αλλά και original κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει!
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.