Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Athens Music Forum 2009

Athens Music Forum 2009
Το 5o Συνέδριο για τη Μουσική Βιομηχανία στην Ελλάδα διοργανώνεται φέτος στο νέο Metropolis από το Mad και την Archangel Music σε συνεργασία με το περιοδικό Sonik.

Το Athens Music Forum είναι ένα συνέδριο για τη μουσική βιομηχανία, με σκοπό να προσελκύσει και να συγκεντρώσει εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη μουσική και να αποτελέσει ένα βήμα για την κοινοποίηση, συζήτηση και αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν  τον χώρο.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου, έχει κεντρικό θέμα Your content–My choice και είναι αφιερωμένη στη μουσική και την εικόνα ως περιεχόμενο, όπως διαχέεται τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα σύγχρονα διαδραστικά μέσα, καθώς και τα Internet Service Providers και τη διαχείριση του περιεχομένου στη σύγχρονη εποχή των πολλαπλών μέσων.

Στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου,  με κεντρικό θέμα Retuning the music industry, The show must go on, θα παρουσιαστεί η αλλαγή του μοντέλου της δισκογραφίας, καθώς και του ίδιου του κοινού ως αποδέκτη των προϊόντων της καθώς και η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα. Εκπρόσωποι από δισκογραφικές, ραδιόφωνα, διαφημιστικές και έγκυροι δημοσιογράφοι συζητούν την αλλαγή στις προτιμήσεις του κοινού στην Ελλάδα και τις αιτίες του.

Σχετικές ειδήσεις
 “Music for Movies” - Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
12.10.2016 12:05
Κυκλοφόρησε από τη Melon Music η συλλογή “Music for Movies”, που περιλαμβάνει ορχηστρικά κομμάτια του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Swing Fever Party στο Fuzz Live Music Club
03.02.2016 16:16
Οι Athens Lindy Hop, τα μέλη των οποίων έφεραν για πρώτη φορά τον αυθεντικό swing χορό στην Αθήνα το 2008, διοργανώνει στο Fuzz ένα ακόμα μεγάλο πάρτυ που είναι γνωστά για το κέφι, την καλή μουσική και τον ποιοτικό χορό!
Μουσική + Ποίηση: Η 4η βραδιά στο Τριανόν
25.01.2016 11:01
To δίκτυο δράσης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.