Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές  συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας ερμηνευτής με μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες, θα αφιερώσει τα τραγούδια του, στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας αλλά και στους νεότερους στέλνοντας το μήνυμα: ας μην ξεχνάμε τους ηλικιωμένους. Μας έχουν ανάγκη.  

Μαζί του θα είναι η Σοφία Παπουλάκου, μια εξαιρετική φωνή , με την οποία συνεργάστηκε στις καλοκαιρινές του συναυλίες. Η νεαρή εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Παπουλάκου συμμετέχει κι αυτή αφιλοκερδώς στην συναυλία για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιά και στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για τους ηλικιωμένους.

Να θυμήσουμε οτι ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει για την εξαιρετική λαϊκή φωνή του όσο και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του και τις αναζητήσεις του.  Η Σοφία Παπουλάκου, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία με ένα τραγούδι σε μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου , με τίτλο «Το σημάδι». 'Εχει πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της και η πορεία της αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τριστάνος και Ιζόλδη από το The Met: Live in HD στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
04.10.2016 14:25
Υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το βραβευμένο Πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, και σας προσκαλούμε στην επίσημη πρώτη εναρκτήρια παράσταση της σαιζόν με ένα από τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας, τον Τριστάνο και την Ιζόλδη, του Βάγκνερ, σε ζωντανή μετάδοση.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!
Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
13.05.2016 11:42
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται
Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, Ευτυχία Μητρίτσα στο Γυάλινο UpStage
05.01.2016 10:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου μετά την πρώτη θερμή υποδοχή της συνεργασίας τους από το κοινό, που ξεχώρισε και αγάπησε αμέσως τα τραγούδια του νέου τους άλμπουμ με τίτλο "Κι ύστερα έρχεται η αγάπη", συνεχίζουν με το ίδιο κέφι και αυθορμητισμό το μουσικό τους παιχνίδι.