Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Τα μυστικά του Σύμπαντος

Τα μυστικά του Σύμπαντος
Το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνει μια εκδήλωση για την παρουσίαση της σειράς έξι βιβλίων εκλαϊκευμένης επιστημονικής γνώσης  του κ. Διονύση Σιμόπουλου, Διευθυντή του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, με γενικό τίτλο: Τα μυστικά του Σύμπαντος.

Για το έργο θα μιλήσουν οι : Καθηγητής, κ. Πάνος Λιγομενίδης, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών,  Καθηγητής κ. Δημήτρης Νανόπουλος, Ακαδημαικός, Kαθηγητής κ. Χρήστος Ζερεφός, Ακαδημαικός, Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Καθηγητής κ. Σταμάτης Κριμιζής, Ακαδημαικός, κ. Μίμης Πλέσσας, Μουσικοσυνθέτης  και κ. Κώστας Κατής, Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μπότση. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Καθηγητής κ. Ιωνας Σιώτης.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση με την Ακαδημαϊκό Edith Hall
08.02.2017 09:56
Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο Ianos σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα και ιστορικού Ήντιθ Χολ Αρχαίοι Έλληνες την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.
Συνάντηση με την Κική Δημουλά στο βιβλιοπωλείο του Ίκαρου
29.11.2016 12:59
Με αφορμή την έκδοση της ποιητικής συλλογής Άνω τελεία, η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά θα βρίσκεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ίκαρος, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
Τα μυστικά όπλα - Χούλιο Κορτάσαρ
14.10.2016 11:52
Η συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑπόπειραΤα μυστικά όπλα περιλαμβάνει τέσσερα έξοχα δείγματα του ανυπέρβλητου αφηγηματικού ταλέντου του Χούλιο Κορτάσαρ και της τεχνικής του να κρατά καθηλωμένο τον αναγνώστη.
Ο καθηγητής είναι νεκρός - Joost de Vries
11.10.2016 11:23
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο του Joost de Vries, Ο καθηγητής είναι νεκρός.
 Μυστικά ή Ψέματα - Μεγκ Ρόσοφ
08.04.2016 10:23
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο Μυστικά ή Ψέματα της Μεγκ Ρόσοφ σε μετάφραση της Βεατρίκης Καντζόλα Σαμπατάκου.