Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Blair Witch: Η Επιστροφή, του Άνταμ Γούινγκαρντ

Blair Witch: Η Επιστροφή, του Άνταμ Γούινγκαρντ

Η Spentzos Film παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 22 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Blair Witch: Η Επιστροφή (BLAIR WITCH) σε σκηνοθεσία του Άνταμ Γούινγκαρντ.

 

Περίληψη

 

Μία ομάδα φοιτητών επιχειρεί να διασχίσει το δάσος Black Hills του Maryland και να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση της αδερφής ενός μέλους την ομάδας. Πολλοί πιστεύουν ότι η εξαφάνιση συνδέεται με τον θρύλο της μάγισσας του Blair. Αρχικά όλοι στην  ομάδα είναι αισιόδοξοι, ειδικά όταν οι ντόπιοι προσφέρονται να τους καθοδηγήσουν στα σκοτεινά και άγνωστα μονοπάτια του δάσους. Καθώς όμως η νύχτα προχωράει η παρέα καταλαμβάνεται από μια μυστηριώδη και απειλητική παρουσία. Σταδιακά όλοι συνειδητοποιούν ότι η θρύλος είναι αληθινός και περισσότερο μοχθηρός από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν.

 

Σκηνοθεσία: Άνταμ Γούινγκαρντ ( V/H/S 2, V/H/S )

Σενάριο: Σάιμον Μπάρετ ( V/H/S 2, V/H/S )

Με τους: Κόρμπι Ριντ, Γουές Ρόμπινσον, Βάλορι Κέρι

 

ΕΙΔΟΣ : ΘΡΙΛΕΡ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89’

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ

 

Trivia

 

Δεκαεπτά χρόνια μετά το «Blair Witch Project» έρχεται τo σίκουελ του, που γυρίστηκε με απόλυτη μυστικότητα με τον τίτλο «The Woods», ενώ ελάχιστοι υπάλληλοι της εταιρίας παραγωγής γνώριζαν ποια ακριβώς ταινία είναι.

 

Το εμπορικό αυτό τέχνασμα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο San Diego Comic Con Festival. Ενώ οι λάτρεις των horror movies περίμεναν την  έναρξη του «The Woods», ξαφνικά οι αφίσες μέσα και έξω από την αίθουσα άλλαξαν και αποκαλύψαν  ότι το «The Woods» δεν υφίσταται. Όλα ήταν μέρος ενός καλοστημένου μαρκετίστικου κόλπου με σκοπό την προώθηση του σίκουελ του «Blair Witch Project».

Σχετικές ειδήσεις
Ma Ma, με την Πενέλοπε Κρουζ
28.09.2016 13:49
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Ma Ma σε σκηνοθεσία του Χούλιο Μεντέμ με την Πενέλοπε Κρουζ.
Deepwater Horizon, με τον Μαρκ Ουόλμπεργκ
26.09.2016 15:57
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Deepwater Horizon, σε σκηνοθεσία του Πίτερ Μπεργκ, με τον Μαρκ Ουόλμπεργκ.
Σκυλιά του Πολέμου, με τους Τζόνα Χιλ και Μάιλς Τέλερ
20.09.2016 12:01
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 22 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Σκυλιά του Πολέμου (WAR DOGS) σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς.
Παράφορα, του Πιέρ Γκοντό
26.08.2016 15:33
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τη 1η Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Παράφορα (EPERDUMENT) σε σκηνοθεσία του Πιέρ Γκοντό.
Το Μούτρο: Η Επιστροφή, με τον Τζέισον Στέιθαμ
22.08.2016 12:44
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 25 Αυγούστου 2016 την ταινία Το Μούτρο: Η Επιστροφή (Mechanic: Resurrection) με τον Τζέισον Στέιθαμ.