Η Spentzos Film παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 22 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Blair Witch: Η Επιστροφή (BLAIR WITCH) σε σκηνοθεσία του Άνταμ Γούινγκαρντ.

Περίληψη

Μία ομάδα φοιτητών επιχειρεί να διασχίσει το δάσος Black Hills του Maryland και να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση της αδερφής ενός μέλους την ομάδας. Πολλοί πιστεύουν ότι η εξαφάνιση συνδέεται με τον θρύλο της μάγισσας του Blair. Αρχικά όλοι στην  ομάδα είναι αισιόδοξοι, ειδικά όταν οι ντόπιοι προσφέρονται να τους καθοδηγήσουν στα σκοτεινά και άγνωστα μονοπάτια του δάσους. Καθώς όμως η νύχτα προχωράει η παρέα καταλαμβάνεται από μια μυστηριώδη και απειλητική παρουσία. Σταδιακά όλοι συνειδητοποιούν ότι η θρύλος είναι αληθινός και περισσότερο μοχθηρός από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Γούινγκαρντ ( V/H/S 2, V/H/S )

Σενάριο: Σάιμον Μπάρετ ( V/H/S 2, V/H/S )

Με τους: Κόρμπι Ριντ, Γουές Ρόμπινσον, Βάλορι Κέρι

ΕΙΔΟΣ : ΘΡΙΛΕΡ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89’

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ

Trivia

Δεκαεπτά χρόνια μετά το «Blair Witch Project» έρχεται τo σίκουελ του, που γυρίστηκε με απόλυτη μυστικότητα με τον τίτλο «The Woods», ενώ ελάχιστοι υπάλληλοι της εταιρίας παραγωγής γνώριζαν ποια ακριβώς ταινία είναι.

Το εμπορικό αυτό τέχνασμα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο San Diego Comic Con Festival. Ενώ οι λάτρεις των horror movies περίμεναν την  έναρξη του «The Woods», ξαφνικά οι αφίσες μέσα και έξω από την αίθουσα άλλαξαν και αποκαλύψαν  ότι το «The Woods» δεν υφίσταται. Όλα ήταν μέρος ενός καλοστημένου μαρκετίστικου κόλπου με σκοπό την προώθηση του σίκουελ του «Blair Witch Project».