Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

To βιβλίο UNLOCKED στο Unseen Photo Fair στο Άμστερνταμ

To βιβλίο UNLOCKED στο Unseen Photo Fair στο Άμστερνταμ

Το UNLOCKED, το βιβλίο της Atopos cvc που επιχειρεί να ξεκλειδώσει την απεικόνιση του Γυμνού Σώματος στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή ταξιδεύει στο Book Market του Unseen Photo Fair 2016 μέσω της Idea books, international distributor του οργανισμού.

Η έκδοση έχει ήδη παρουσιαστεί σε μια σειρά από εκθέσεις και φουάρ του εξωτερικού, όπως το NY Art Book Fair 2016 του Printed Matter στο MoMA PS1, η Offprint London 2016 στην Tate Modern και οι εκθέσεις Cosmos και 2016 Book Awards στη Rencontres d'Arles, ενώ τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στο Frankfurt Book Fair, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο γύρω από το βιβλίο και τις εκδόσεις.

Κάνοντας την έναρξή του το 2011 το Unseen Photo Fair έχει εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις φωτογραφίας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φεστιβάλ και εκθέσεις, το πρόγραμμα Unseen Living Room, το Book Market, συζητήσεις και διαλέξεις. Ιδρυτές του θεσμού είναι το Μουσείο Φωτογραφίας του Άμστερνταμ (Foam), το γραφείο Platform A και το creative agency Vandejong.

Για τα σημεία πώλησης του UNLOCKED σε Ελλάδα και εξωτερικό πατήστε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
1η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair
30.11.2016 13:54
Το όραμα της δημιουργίας και καθιέρωσης μίας καινούργιας, πρωτοποριακής και πολυδιάστατης Art Fair, λαμβάνει χειροπιαστή μορφή με την υλοποίηση της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016.
Το ελληνικό βιβλίο ταξιδεύει στην Κίνα
23.08.2016 09:47
Με πλούσιο υλικό από την πρόσφατη εκδοτική παραγωγή και μια εκδήλωση για τον Καζαντζάκη, συμμετέχει η Ελλάδα στην 23η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου του Πεκίνου (Beijing International Book Fair), που θα διαρκέσει από τις 24 έως και τις 28 Αυγούστου 2016.
Συμμετοχή της Atopos στην έκθεση Cosmos, the Rencontres d’Arles
28.06.2016 16:14
Η ATOPOS CVC με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Cosmos Arles Books 2016 στη Γαλλία, με το νέο βιβλίο της με τίτλο UNLOCKED: ένα βιβλίο υπό μορφή φωτογραφικής αφήγησης, το οποίο επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» την απεικόνιση του «Γυμνού Σώματος» στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή.
Ο Ilan Manouach στο Atopos BlahBlahBlah
09.06.2016 10:30
To Atopos BlahBlahBlah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί μια σειρά από τακτικές συναντήσεις στον χώρο της Atopos cvc, με έναυσμα την έρευνα γύρω από την έκδοση του οργανισμού με τίτλο UNLOCKED. Ένα βιβλίο που επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» την απεικόνιση του Γυμνού Σώματος στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή.
Το έργο του Γρηγόρη Χατζηιωαννίδη στο Atopos CVC
03.03.2016 17:11
To Atopos BlahBlahBlah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί μια σειρά από τακτικές συναντήσεις στον χώρο της Atopos cvc, με έναυσμα την έρευνα γύρω από την έκδοση του οργανισμού με τίτλο UNLOCKED.