Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Πράκτορες του Πλανήτη: Η Ελένη Ανδρεάδη παρουσιάζει τα βιβλία της στο Public Συντάγματος

Πράκτορες του Πλανήτη: Η Ελένη Ανδρεάδη παρουσιάζει τα βιβλία της στο Public Συντάγματος

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου  στην παρουσίαση των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη και Η Εκδίκηση του Πουφ.


Πρόκειται για δύο βιβλία με οικολογικά εκπαιδευτικά μηνύματα, πρωτότυπα και αστεία κείμενα, στοχευμένη επιστράτευση των νέων τεχνολογιών και μοντέρνα εικονογράφηση, τα οποία καλούν μικρούς και μεγάλους να γίνουν πράκτορες του πλανήτη. Να αναλάβουν, δηλαδή, μυστικές και άκρως απόρρητες αποστολές, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Για τα βιβλία θα μιλήσουν:

Η συγγραφέας και δημιουργός της Μη-Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Πράκτορες του Πλανήτη Ελένη Ανδρέαδη θα μιλήσει για τα βιβλία όπως επίσης και για την προσπάθειά της να επικοινωνήσει το μήνυμα της διάσωσης του πλανήτη στα παιδιά.

Η Φοίβη Κουντούρη, Επιστημονική Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για το Περιβάλλον και την Οικονομία, Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο London School of Economics θα μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη δράσης. 
Η Κατερίνα Βρανά, stand up comedian, θα αναφερθεί στη σημασία του χιούμορ στην επικοινωνία 
Και ο Μάρκος Ζάγκας υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Μη- Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Πράκτορες του Πλανήτη θα αναφερθεί στα προγράμματα που γίνονται σε πάνω από 12.000 παιδιά ετησίως. 
Την παρουσίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Τίνα Μανδηλαρά.

Σας περιμένουμε γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να γίνετε κι εσείς Πράκτορες του Πλανήτη!

 

Διαβάστε επίσης: Πράκτορες του πλανήτη - Ελένη Ανδρεάδη


Γίνε πράκτορας του πλανήτη - Ελένη Ανδρεάδη

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Αλεξάκης παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα
02.12.2016 14:54
Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Βασίλη Αλεξάκη, Το Κλαρινέτο, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, στις 9 μ.μ., στο Public Café Συντάγματος.
Πράκτορες του πλανήτη - Ελένη Ανδρεάδη
27.05.2016 11:11
Το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη, Πράκτορες του πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπεση στα Public
15.04.2016 10:38
Τα Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπέση – του δημιουργού της best seller σειράς «Ψαρόσουπα» - «Οι Ανωήρωες και το Γιγαντιαίο Σαχλαμάρι», την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.
Tα Public υποδέχονται την Σώτη Τριανταφύλλου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου
21.01.2016 12:53
Τα Public Συντάγματος και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου με τίτλο Πλουραλισμός, πολυπολιτισμικότητα, ενσωμάτωση, αφομοίωση: Σημειώσεις για τη σύγχρονη ανοιχτή κοινωνία την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.
Η Barbie και οι Μυστικοί Πράκτορες στους κινηματογράφους
20.01.2016 12:42
Η UIP Greece παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιανουαρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Η Barbie και οι Μυστικοί Πράκτορες (BARBIE & THE SPY SQUAD), μεταγλωττισμένη.