Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Talibam live!

Talibam live!
Το Kinky Kong στην Αθήνα και τα Απυραμώρια στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενούν ένα ακραίο noise-jazz ντουέτο από τη Νέα Υόρκη, τους Talibam που επιστρέφουν δυναμικά στη χώρα μας!

Αθεράπευτοι διασκεδαστές και εξτρεμιστές στη χρήση των οργάνων τους ντραμς και  πλήκτρα, οι Talibam( Matt Mottel και  Kevin Shea )έχουν δώσει το στίγμα τους από το 2003 με μια πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων και κυκλοφοριών σε διάφορες εταιρίες.

Τα πέντε έτη αλληλεπίδρασης μεταξύ των Mottel και Shea έχουν δημιουργήσει ένα από τα πλέον εκκεντρικά συναυλιακά σχήματα. Σε μία εποχή που ο σύγχρονος πολιτισμός χαρακτηρίζεται από έντονο συντηρητισμό οι Talibam! κατορθώνουν να διαχωρίσουν την θέση τους χωρίς να δίνουν έμφαση σε ένα συγκεκριμένο μουσικό ύφος, μια αισθητική προδιάθεση, ή τους συνηθισμένους κανόνες που χαρακτηρίζουν ένα μουσικό σύνολο. Οι Talibam! είναι μια από τις πιο δυναμικές και συναρπαστικές μπάντες στη σύγχρονη μουσική σκηνή .

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.