Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Star Wars - Η Δύναμη ξυπνάει

Star Wars - Η Δύναμη ξυπνάει

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την Σειρά: Disney / Star Wars κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο με τίτλο, Η Δύναμη ξυπνάει σε μετάφραση Βάσιας Τζανακάρη.

 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, 

Σ’ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ…

Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ έχει εξαφανιστεί. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, δηµιουργήθηκε από τις στάχτες της Αυτοκρατορίας το µοχθηρό Πρώτο Τάγµα, που δεν πρόκειται να ησυχάσει µέχρι να αφανιστεί ο Σκαϊγουόκερ, ο τελευταίος Τζεντάι. Με τη στήριξη της ∆ηµοκρατίας, η στρατηγός Λέια Οργκάνα ηγείται µιας γενναίας Αντίστασης. Θέλει απεγνωσµένα να βρει τον αδερφό της, τον Λουκ, και µε τη βοήθειά του να αποκαταστήσει την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στον γαλαξία. Η Λέια έχει στείλει τον πιο γενναίο της πιλότο σε µυστική αποστολή στον Τζακού, όπου ένας παλιός σύµµαχος έχει ανακαλύψει ένα στοιχείο για το πού βρίσκεται ο Λουκ…

 

Ένα βιβλίο με ολοζώντανη εικονογράφηση που αφηγείται την ιστορία της πιο πετυχημένης ταινίας όλων των εποχών.

Σχετικές ειδήσεις
Τα Star Wars Stories επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο»
17.05.2016 10:31
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Star Wars Stories, που αγαπήθηκε από τα παιδιά, επιστρέφει τα 2 τελευταία Σάββατα του Μαΐου στον Ελληνικό Κόσμο.
Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars
28.04.2016 10:33
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.
Star Wars Stories στον Ελληνικό Κόσμο!
12.01.2016 09:49
Ο μακρινός γαλαξίας του Star Wars μεταφέρεται στον «Ελληνικό Κόσμο»! Τόσο οι μικροί μας φίλοι, όσο και οι θαυμαστές κάθε ηλικίας των Star Wars θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ιππότη Τζεντάι που κρύβουν μέσα τους, να θαυμάσουν συλλεκτικά παιχνίδια και τα ελληνικά συλλεκτικά κόμιξ «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν το 1977, να δουν από κοντά το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους, που υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην αυθεντική τριλογία και αυθεντικά φιλμ της ταινίας.
Tο Star Wars Academy έρχεται στο The Mall Athens
15.12.2015 12:40
16 χρόνια μετά την τελευταία επαφή με το σύμπαν του George Lucas, το «Star Wars» επιστρέφει δια χειρός J.J. Abrams και «Η Δύναμη Ξυπνάει» στις ελληνικές αίθουσες από τις 24 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Πόλεμος των Άστρων - Μαχητικά σε δράση
15.12.2015 10:12
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την σειρά Disney / Star Wars κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο. Ο Πόλεμος των Άστρων. Μαχητικά σε δράση σε μετάφραση της Μάρως Ταυρή.