Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!

Το πρώτο unplugged live band της σεζόν, θα κάνει την εμφάνισή του αυτή την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με το Hard Rock Cafe Athens να φιλοξενεί την Χρυσάνθη Δημοπούλου, που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωνή της. Στα επόμενα live που θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 29 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Τζώνυ Βαβούρα με την μπάντα του αλλά και την ανερχόμενη τραγουδίστρια Nairouz. Εάν αγαπάτε τη rock, τη pop, τη jazz ή τη blues μουσική, επισκεφθείτε το Hard Rock Cafe Athens και μετατρέψτε τις Πέμπτες σας σε μια ευχάριστη μουσική εμπειρία, με live μουσική που θα σας ξεσηκώσει!

Και αν αναρωτιέστε που θα διασκεδάσετε την Παρασκευή το βράδυ, το Hard Rock Cafe Athens σας έχει την καλύτερη λύση, καθώς από τις 21:00 και μετά φιλοξενεί DJ nights με rock, pop και dancing μουσική!

#ThisIsHardRock