Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κλείνει την αυλαία στο Θερινό Χάραμα Πάτρας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κλείνει την αυλαία στο Θερινό Χάραμα Πάτρας

Με φως από ώριμο  φεγγάρι, γλυκό καιρό και υπέροχες μελωδίες θα κλείσει η αυλαία της φετινής σαιζόν στο Θερινό Χάραμα. Η τελευταία «μαγική» βραδιά στην πιο όμορφη μουσική γειτονιά της Ελλάδας θα έχει πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Αλκίνοο Ιωαννίδη, σε μια συναυλία που περιμένουμε καιρό. Και όπως όλα δείχνουν η βραδιά αναμένεται εξαιρετική, η συναυλία απολαυστική και η νύχτα … καλοκαιρινή!  Οι πιο ιδανικές συνθήκες για να αποχαιρετήσουμε ένα ακόμα μελωδικό καλοκαίρι, όπως χρόνια τώρα με ποιότητα και συνέπεια φροντίζει το Χάραμα.

 

Το ραντεβού του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο γραφικό «Χάραμα» αποτελεί ταυτόχρονα το κλείσιμο της επιτυχημένης και πλούσιας  διαδρομής της «Μικρής βαλίτσας». Πρόκειται για τον τελευταίο δίσκο του Αλκίνοου που έδωσε το όνομα του στην μεγάλη διετή περιοδεία του σε Ευρώπη, Κύπρο και Ελλάδα. Και όπως περιγράφει ο ίδιος, η «μικρή βαλίτσα» εκτός από εικόνες, εμπειρίες, σκέψεις και στιγμές ξεχωριστές, κρύβει μέσα  της παλιά και νέα τραγούδια,  διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, ερμηνείες σπουδαίων συνεργατών και όλα όσα χρειάζονται σε ένα μουσικό ταξίδι με δύναμη, ουσία, επικοινωνία και χαρά συνάντησης μεταξύ μουσικών και ακροατών. Και όσο ταξίδευε η «μικρή βαλίτσα» τόσο γέμιζε ενέργεια από τον κόσμο που συναντούσε… Αυτή την ενέργεια μοιράζονται σε κάθε live οι μουσικοί με τον κόσμο.

 

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και στην Πάτρα την πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή συναυλία. Μια συναυλία που εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα συγκινεί, καθώς αποτελείται από ένα μουσικό σχήμα εγχόρδων και σολίστων που αντιμετωπίζουν  με εφευρετικότητα και με νέους τρόπους παλιά και αγαπημένα τραγούδια.  Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους μέχρι τώρα σταθμούς τους, αφενός καταθέτοντας μία σημαντική καλλιτεχνική πρόταση στο μουσικό τοπίο της χώρας μας και αφετέρου συμπαρασύροντας τους ακροατές σε αληθινά και όμορφα μουσικά ταξίδια.

 

Τους περιμένουμε με ανυπομονησία! 

Σχετικές ειδήσεις
The small suitcase tour: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
07.10.2016 16:52
Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
16.08.2016 15:49
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι συνεχίζουν το ταξίδι που ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια και στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρεθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Νησιώτισσα του Νέου Πύργου Ευβοίας
12.08.2016 17:24
Την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30 στην Παραλία της Νησιώτισσας του Νέου Πύργου, υπό το φως της μεγαλύτερης και ωραιότερης πανσέληνου του χρόνου, θα ταξιδέψουμε μουσικά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται για πρώτη φορά στο Νέο Πύργο για μία μοναδική συναυλία, που θα μας μείνει αξέχαστη.
Αναβολή - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Χάραμα Πάτρας
12.08.2016 15:25
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι συνεχίζουν το ταξίδι που ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, και στις 24 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Χάραμα Πάτρας. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Block 33
29.02.2016 15:13
Το Block 33 υποδέχεται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για 4 ξεχωριστές βραδιές από τις 18 Μαρτίου 2016.