Με φως από ώριμο  φεγγάρι, γλυκό καιρό και υπέροχες μελωδίες θα κλείσει η αυλαία της φετινής σαιζόν στο Θερινό Χάραμα. Η τελευταία «μαγική» βραδιά στην πιο όμορφη μουσική γειτονιά της Ελλάδας θα έχει πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Αλκίνοο Ιωαννίδη, σε μια συναυλία που περιμένουμε καιρό. Και όπως όλα δείχνουν η βραδιά αναμένεται εξαιρετική, η συναυλία απολαυστική και η νύχτα … καλοκαιρινή!  Οι πιο ιδανικές συνθήκες για να αποχαιρετήσουμε ένα ακόμα μελωδικό καλοκαίρι, όπως χρόνια τώρα με ποιότητα και συνέπεια φροντίζει το Χάραμα.

Το ραντεβού του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο γραφικό «Χάραμα» αποτελεί ταυτόχρονα το κλείσιμο της επιτυχημένης και πλούσιας  διαδρομής της «Μικρής βαλίτσας». Πρόκειται για τον τελευταίο δίσκο του Αλκίνοου που έδωσε το όνομα του στην μεγάλη διετή περιοδεία του σε Ευρώπη, Κύπρο και Ελλάδα. Και όπως περιγράφει ο ίδιος, η «μικρή βαλίτσα» εκτός από εικόνες, εμπειρίες, σκέψεις και στιγμές ξεχωριστές, κρύβει μέσα  της παλιά και νέα τραγούδια,  διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, ερμηνείες σπουδαίων συνεργατών και όλα όσα χρειάζονται σε ένα μουσικό ταξίδι με δύναμη, ουσία, επικοινωνία και χαρά συνάντησης μεταξύ μουσικών και ακροατών. Και όσο ταξίδευε η «μικρή βαλίτσα» τόσο γέμιζε ενέργεια από τον κόσμο που συναντούσε… Αυτή την ενέργεια μοιράζονται σε κάθε live οι μουσικοί με τον κόσμο.

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και στην Πάτρα την πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή συναυλία. Μια συναυλία που εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα συγκινεί, καθώς αποτελείται από ένα μουσικό σχήμα εγχόρδων και σολίστων που αντιμετωπίζουν  με εφευρετικότητα και με νέους τρόπους παλιά και αγαπημένα τραγούδια.  Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους μέχρι τώρα σταθμούς τους, αφενός καταθέτοντας μία σημαντική καλλιτεχνική πρόταση στο μουσικό τοπίο της χώρας μας και αφετέρου συμπαρασύροντας τους ακροατές σε αληθινά και όμορφα μουσικά ταξίδια.

Τους περιμένουμε με ανυπομονησία!