Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Three Way Plane -Screaming Fly –Syde live

Three Way Plane -Screaming Fly –Syde live
To An Club φιλοξενεί την Πέμπτη 30 Απριλίου τρεις ξεχωριστές μπάντες της ελληνικής μουσικής σκηνής τους Τhree way plane, τους Screaming Fly και τους Syde.

Οι three way plane ξεκίνησαν να παίζουν πριν 5 χρόνια και από τότε έχουν κάνει πάρα πολλά live σε διάφορα μαγαζιά αλλά και πανεπιστήμια, καταλήψεις και άλλους χώρους. Μια από τις κορυφαίες στιγμές τους ήταν το opening act για τους θρυλικούς Savage Republic! Αποτελούνται από τρία μέλη με παρελθόν στην ανεξάρτητη ελληνική σκηνή και η μουσική τους κινείται ανάμεσα στο punk και το indie rock αλλά πάντα με διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμό. Το 2006 κυκλοφόρησαν μόνοι τους το ep “Bright Days”.

Οι Screaming Fly δημιουργούνται τον Οκτώβριο το 1992 (από τις στάχτες των The Spider And The Fly) από τους Κώστα Λ., Στέφανο Φ. και Στασινό Π. με διάθεση να παίξουν μια μουσική χωρίς περιορισμούς αλλά ταυτόχρονα άμεσα επηρεασμένη από τον underground (κυρίως) rock’n roll ήχο του παρελθόντος και του παρόντος.  Μετά από πολλά Live στην Αθήνα και στην επαρχία, ηχογραφήσεις που κυκλοφόρησαν με Fanzines και άλλες που κυκλοφόρησαν μόνοι του, καθώς και ένα διάστημα σχετικής εξαφάνισης, το φθινόπωρο του 2001 στη μπάντα μπαίνει και ο Στάθης Οικ.

Οι Syde είναι ένα alternative συγκρότημα με πρώην μέλη ιστορικών συγκροτημάτων (Closer, Make Believe) και υπάρχει από το καλοκαίρι του 2007. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το νέο τους υλικό.

Σχετικές ειδήσεις
Η Angelika Dusk live στο Six Dogs
25.01.2017 17:05
Η Angelika Dusk έρχεται για πρώτη φορά στο six dogs, ή μάλλον για τρεις πρώτες φορές και ξεχωριστές live εμφανίσεις, στις 4 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου και 1 Απριλίου.
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.