Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Χορδίζοντας τον Ήλιο: Φιλανθρωπική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας

Χορδίζοντας τον Ήλιο: Φιλανθρωπική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως διοργανώνει, υπό την υψηλή αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρουπόλεως μια ιδιαίτερη βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσω της μουσικής παράστασης-συναυλίας με τίτλο "Χορδίζοντας τον Ήλιο", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Πέτρας και τα έσοδα της οποίας, θα διατεθούν για τα συσσίτια απόρων της Εστίας Αγάπης της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως.

 

Κατά την είσοδο στο θέατρο και εφόσον κάποιος το επιθυμεί, επιπροσθέτως του αντιτίμου εισόδου θα γίνονται δεκτά και τρόφιμα για τον ανωτέρω σκοπό!

 

Οι ερμηνευτές Μόρφω Τσαϊρέλη, Στέλιος Γαλανός και Τόνυ Μούρτζης θα προσφέρουν μια όμορφη μουσική βραδιά με τραγούδια κορυφαίων δημιουργών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Δημήτρης Λάγιος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Δήμος Μούτσης, Βασίλης Τσιτσάνης κ.α., ενώ τα κείμενα και την παρουσίαση της βραδιάς θα επιμεληθεί ο καταξιωμένος ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

 

Τραγούδια μεγάλων δημιουργών, τραγούδια νοσταλγικά, τραγούδια διαχρονικά... Η μουσική παράσταση "Χορδίζοντας τον Ήλιο" αποτελεί μια περιδιάβαση από το σκοτάδι στο φως, από την απελπισία στην ελπίδα, από το θρήνο του πένθους στον ύμνο της ζωής ... Χορδίζοντας τον Ήλιο, χορδίζονται οι ευαίσθητες χορδές της καρδιάς μας και η αγάπη γίνεται πράξη!

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ενορία Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως θα τιμήσει τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά, για την προσφορά του στον πολιτισμό και στον Ελληνισμό.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τραγουδούν: Μόρφω Τσαϊρέλη, Στέλιος Γαλανός

Φιλική συμμετοχή: Τόνυ Μούρτζης

Παρουσίαση-αφήγηση: Γεράσιμος Γεννατάς

Κείμενα: Γεράσιμος Γεννατάς, Νίκος Μπακόλας

Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Μπουζούκι: Παύλος Ρηγάτος, Θανάσης Αδαμόπουλος

Κιθάρα: Γιώργος Μάκρας

Κιθάρα-μπαγλαμάς: Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Ακορντεόν: Αλέξανδρος Καμπουράκης

Κοντραμπάσο: Θεόδωρος Κουέλης

Σχετικές ειδήσεις
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στο Θέατρο Πέτρας
02.08.2016 10:12
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 εμφανίζονται στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας: Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» στο Θέατρο Πέτρας
12.07.2016 16:50
Η επόμενη συνάντησή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Ο Κώστας Μακεδόνας για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
21.06.2016 11:49
Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Καλοκαίρι ξανά: Οι Imam Baildi live στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 15:41
Καλοκαίρι ξανά, για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους φέτος ξεκινάει με μια μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Πέτρας.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.