Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Τα μουσικά ταξίδια του κυρίου Σολ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

Τα μουσικά ταξίδια του κυρίου Σολ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο προτείνει στους μικρούς του φίλους το διαδραστικό εργαστήριο Τα μουσικά ταξίδια του κυρίου Σολ.

Το καλοκαίρι τελείωσε. Όμως ο κύριος Σολ έχει άλλα σχέδια.

Φτιάχνει τις βαλίτσες του και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με το μαγικό του αερόστατο στα πέρατα της γης. Με χαρά μαθαίνει ότι οι μικροί του φίλοι θέλουν να ταξιδέψουν μαζί του. Στα ταξίδια μας θα εμπνευστούμε από τους ρυθμούς και τις μελωδίες, τις γεύσεις και τις μυρωδιές άλλων τόπων και πολιτισμών. Θα γεμίσουμε τις βαλίτσες μας με μουσικές, χορούς, παραμύθια και παιχνίδια.

Με αποσκευές τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και τη διασκέδαση θα ταξιδέψουμε από την Κρήτη ως τη Νέα Ζηλανδία. Θα παίξουμε με τη φυλή των Μαορί το τραγούδι για το φεγγάρι, θα τραγουδήσουμε τη βολιβιανή Μορενάδα και θα γνωρίσουμε το Μαύρο Θέατρο της Πράγας!

Το διαδραστικό αυτό εργαστήρι έχει ως στόχο την ανάπτυξη του αυτοσχεδιασμού και της έκφρασης μέσα από τη μουσικοκινητική, την αφήγηση παραμυθιών, το χορό και το θεατρικό παιχνίδι, τη σύσφιξη της ομάδας και την διεύρυνση των οριζόντων τους.

Ο Κύριος Σολ σας περιμένει να φτάσετε μαζί ως τα πέρατα της γης!

Το Εργαστήρι «Τα Μουσικά Ταξίδια του κ. ΣΟΛ» αφορά παιδιά ηλικίας 3-7 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
Mαθήματα τραγουδοποιΐας με τον Φοίβο Δεληβοριά στο Χαλκηδόνιο Ωδείο
13.10.2016 10:38
Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραδίδει 12 δίωρα μαθήματα τραγουδοποιΐας στο Χαλκηδόνιο Ωδείο. Τα μαθήματα αφορούν τραγουδοποιούς, στιχουργούς και συνθέτες, αρχάριους και προχωρημένους, καθώς και απλούς εραστές της τέχνης του τραγουδιού που θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα ως ακροατές.
Open Day στο Εθνικό Ωδείο: Μουσικά δρώμενα, ενημερωτικά προγράμματα και προσφορές
22.09.2016 12:12
Το Εθνικό Ωδείο ανοίγει τις πόρτες του κι αυτή τη χρονιά με μια σειρά από μουσικά δρώμενα κλασικής και τζαζ μουσικής , παρουσιάσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων και νέων τμημάτων, ακροάσεις και συναυλίες με χορωδίες του.
Ταξίδια στη Μυθολογία - Μαρία Αγγελίδου
16.03.2016 11:45
Η νέα σειρά ελληνικής μυθολογίας, Ταξίδια στη Μυθολογία, από την πολυβραβευμένη συγγραφέα Μαρία Αγγελίδου με εικονογράφηση της Ίρις Σαμαρτζή κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Πιάνο και Τραγούδι με τον Ανδρέα Αποστόλου στο Χαλκηδόνιο Ωδείο Μεταμόρφωσης
21.01.2016 11:47
Το Χαλκηδόνιο Ωδείο Μεταμόρφωσης παρουσιάζει μια σειρά μαθημάτων ενορχήστρωσης - συνοδείας τραγουδιού με πιάνο με τίτλο «Πιάνο και Τραγούδι» με τον Ανδρέα Αποστόλου από τις 27 Ιανουαρίου 2016 και κάθε Τετάρτη.
Πιάνο και Τραγούδι: κύκλος μαθημάτων στο Χαλκηδόνιο Ωδείο
12.01.2016 12:16
Το Χαλκηδόνιο Ωδείο ξεκινά την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 τον κύκλο μαθημάτων με θέμα Πιάνο και Τραγούδι.