Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια, έρχονται στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια για 1 Σαββατοκύριακο, πριν ανοίξουν τα σχολεία,, κατευθείαν από το βυθό του Μπικίνι!

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, ο Μπόμπ Σφουγκαράκης και ο Πάτρικ, παρέα με τη Ντόρα τη μικρή Εξερευνήτρια, σας περιμένουν στο Athens Holiday Park, «Η Χώρα των Πειρατών» στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια!

Μην χάσετε την ευκαιρία να τους συναντήσετε, να τους γνωρίσετε από κοντά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους!

Ahoy!!! Αγόρια και κορίτσια … οι περιπέτειες και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στη «Χώρα των Πειρατών» στα Αηδονάκια!

Τα Αηδονάκια, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες “έβαλαν τα πειρατικά τους” πρόσθεσαν νέες δράσεις και παιχνίδια με θέμα τη Χώρα των Πειρατών και υποδέχονται καθημερινά τους μικρούς τους φίλους, για νέες περιπέτειες!

Είσαστε έτοιμοι;
Μάλιστα καπετάνιε!

Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, βάζουμε πλώρη για το Athens Holiday Park και τη «Χώρα των Πειρατών» στα Αηδονάκια μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου γιατί ΚΑΙ το φθινόπωρο στα Αηδονάκια είναι το παιχνίδι!

5.500 τμ. γεμάτα με παιχνίδια ενταγμένα σε ένα «πειρατικό» περιβάλλον! Κανόνια, σημαίες, πειρατικοί χάρτες, πειρατικό καράβι, ο κρυμμένος θησαυρός και πολλά άλλα ευρήματα που θα εξάψουν την παιδική φαντασία.

Στο Νησί των Πειρατών με τον κρυμμένο θησαυρό και τους ναυαγούς η πισίνα με τα βαρκάκια θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Στον εξωτερικό παιδότοπο τα παιδιά θα εξερευνήσουν το καράβι των πειρατών, και θα διασκεδάσουν με τα πρωτότυπα – θεματοποιημένα φουσκωτά βυθού, τις πισίνες με τα βαρκάκια, τις θαλασσοτσουλήθρες, με τα εργαστήρια – Τουβλάκια Lego®, και με τη «Σχολή των Πειρατών» καθώς και με όλα τα αγαπημένα, κλασσικά παιχνίδια Luna Park!

Ο Κάπτεν Κιντ και η Μπάρμπα Ρόζα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στη «Σχολή των Πειρατών»! Θα μυήσουν τα παιδιά στην ιστορία των πειρατών, να διαβάζουν χάρτες, να βλέπουν μέσα από το κιάλι του πειρατή, να οδηγούν την τιμονιέρα του καραβιού, να δένουν κόμπους και να φτιάχνουν πειρατικά καπέλα! Και όλοι μαζί ζουν μια φανταστική περιπέτεια αναζητώντας το χαμένο θησαυρό!

Ορμητήριο τους το μεγαλύτερο Πειρατικό Καράβι σε θεματικό πάρκο, το τρελοκάραβο των Πειρατών, μια τεράστια κατασκευή που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Ακόμη … απίστευτα εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, η Δελφινοτσουλήθρα, το Καρχαριάκι, η Ψαροτσουλήθρα υπόσχονται ασταμάτητες γλίστρες και απίθανες βουτιές σε χιλιάδες, πολύχρωμα μπαλάκια!

Ατέλειωτα «μακροβούτια» στο γέλιο και στη χαρά για τους μικρούς μας φίλους!

Πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και παιχνίδια δράσης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster “Σκουλήκι ο Αλέξανδρος”, το Ινδιάνικο Ποτάμι “Venture River”, Safari, Car-Race – Αυτοκινητόδρομος, Τσουλήθρα, Εσωτερικός Παιδότοπος, Τραμπολίνο, Αράχνη “Spider”, Πύργος Αναρρίχησης.

Και φέτος το καλοκαίρι, ο Brick Wiz, LEGO® Serious Play® Facilitator έχει δημιουργήσει στα Αηδονάκια έναν πρωτοποριακό χώρο, όπου μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα, να συμμετέχουν σε μοναδικά εργαστήρια δημιουργικότητας και τρισδιάστατης αντίληψης με τουβλάκια LEGO®.

Ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις με χιλιάδες τουβλάκια LEGO® που θα απογειώσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων!

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά, αλλά στο Athens Holiday Park- Η Χώρα των Πειρατών στα Αηδονάκια, τον πιο παιχνιδιάρικο και κεφάτο προορισμό της πόλης η διασκέδαση συνεχίζεται!

Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, βάζουμε πλώρη μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου για το Athens Holiday Park στα Αηδονάκια! Θα γίνει μεγάλη μάχη!

Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.
 
Λούνα Παρκ Tα Αηδονάκια και το καλοκαίρι ΕΔΩ είναι το παιχνίδι!