Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του στο Τσάι στη Σαχάρα

Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του στο Τσάι στη Σαχάρα

Το ''Τσάι στη Σαχάρα'' παρουσιάζει από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου την παράσταση θεάτρου Σκιών Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του.

Η παράσταση αποτελείται από δύο ιστορίες με βασικό πρωταγωνιστή...ποιόν άλλο...τον λατρεμένο μας Καραγκιόζη. Στην πρώτη μας ιστορία ο καραγκιόζης δίνει τον λόγο του στον βεζίρη πως θα κάνει την κόρη του καλά από τη βαριά της ασθένεια... λέγοντας φυσικά ψέματα με σκοπό να κερδίσει την εύνοια του.. οι απανωτές του όμως γκάφες αποκαλύπτουν την αλήθεια και για μία ακόμη φορά τον οδηγούν σε μεγάλες περιπέτειες ...

Στην δεύτερη μας ιστορία ο καραγκιόζης λέει σε όλους ότι θα φύγει στο εξωτερικό να δουλέψει για την οικογένεια του και όλοι τρέχουν να του δώσουν χρήματα για το νέο του ξεκίνημα.. όμως για μία ακόμη φορά στόχος του είναι να εκμεταλλευτεί τους φίλους του και να τους αποσπάσει χρήματα... στο τέλος όμως... η αλήθεια αποκαλύπτεται και ο αγαπημένος μας ήρωας πληρώνει τις συνέπειες....

Η Αγλαία, ο Μορφονιός και οι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες του θεάτρου Σκιών συμπληρώνουν τους χαρακτήρες των ιστοριών μας.

Δυο πρωτότυπες ιστορίες με πολύ γέλιο, απο τον μετρ του είδους Γιώργο Κοντογιάννη, που εμφανίζεται στη σκηνή μεταμφιεσμένος σε '' Κολλητίρι '' με αλλεπάλληλους διαλόγους με τα παιδιά - θεατές που στόχο έχουν να δείξουν τη μεγάλη σημασία της αλήθειας στη ζωή μας.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά απο 3 ετών και πάνω

Κείμενα: Κοντογιάννης Γιώργος

Διάρκεια: 80 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Ο Καραγκιόζης οδοντογιατρός - Άκης Μελάχρης
10.02.2017 12:56
Βασισμένο στο τεύχος 13 με τίτλο «Ο Καραγκιόζης οδοντογιατρός» από το αρχείο των εκδόσεων Άγκυρα σε απόδοση - διασκευή - εικονογράφηση Άκη Μελάχρη.
Ο Καραγκιόζης στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, από τον Θίασο Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο
13.12.2016 14:49
Oι String Demons φέρνουν τη μουσική τους τρέλα στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη» του Θίασου Σκιών του Ηλία Καρελλά στο ρόλο των ''Stringdemoνικών'' Ξωτικών! Τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
 Ο Καραγκιόζης και οι δεινόσαυροι στο θέατρο Coronet!
04.11.2016 16:14
Η παιδική σκηνή του Coronet έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον Καραγκιόζη του Μιχάλη Θεοδωρόπουλο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα με μια διαφορετική παράσταση.
Ο Καραγκιόζης Super Ήρωας στο Νέο Κόσμο!
01.11.2016 13:55
Ο Τάσος Κώνστας γιορτάζοντας τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής δράσης πίσω από το πανί, συναντιέται με τον εικαστικό Παντελή Μάκκα και επαναπροσδιορίζουν την ιδέα του θεάτρου σκιών σήμερα. Δημιουργούν και οι δύο, πάνω στο ίδιο πανί τον κόσμο του Karman!
Καραγκιόζης με τον Άθω Δανέλλη στον πολυχώρο Άγκυρα
22.09.2016 13:14
Ο Καραγκιόζης «ξαναχτυπά» από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στο Παιδικό Στέκι του Πολυχώρου ΑΓΚΥΡΑ.