Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ψάχνοντας την Ντόρι: Τεράστια εισπρακτική επιτυχία!

Ψάχνοντας την Ντόρι: Τεράστια εισπρακτική επιτυχία!

Μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική της νέας ταινίας της Disney/Pixar «Ψάχνοντας την Ντόρι», το αγαπημένο ξεχασιάρικο μπλε ψαράκι ήρθε για να σπάσει τα ταμεία και στη χώρα μας.

 

Η νέα περιπέτεια της αγαπημένης ψαρο-παρέας, κατάφερε να προσελκύσει 90.356 θεατές στο πρώτο τετραήμερο προβολής της σε 209 αίθουσες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Το εντυπωσιακό αυτό άνοιγμα φέρνει την ταινία στη κορυφή της λίστας με τα μεγαλύτερα ανοίγματα ταινίας Pixar στην Ελλάδα.

 

Η επιστροφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη στις φωνές της Ντόρι και του Μάρλιν αντίστοιχα, 13 χρόνια μετά το «Ψάχνοντας το Νέμο» σε συνδυασμό με τους έξυπνους σεναριακούς ελιγμούς που επιτυγχάνει η ταινία συνηγόρησε στην επιτυχία του «Ψάχνοντας την Ντόρι» που έκανε μικρούς και μεγάλους να βουτήξουν στον πολύχρωμο ωκεανό και να ταξιδέψουν μαζί τους σε μια καινούργια περιπέτεια.

Σχετικές ειδήσεις
Μαγική βραδιά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με «Chinatown»
14.07.2016 13:48
Μεγάλη επιτυχία είχε η ανοιχτή προβολή της ταινίας Chinatown του Ρομάν Πολάνσκι που διοργάνωσε χθες, Τρίτη 12 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Η Μικρά Αγγλία ταξιδεύει στην Αμερική
24.06.2016 17:11
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στα ελληνικά ταμεία, συγκεντρώνοντας πάνω από 400.000 εισιτήρια και 6 βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ταινίας, φωτογραφίας, σκηνικών, κοστουμιών, ήχου και μακιγιάζ), καθώς και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης, η «Μικρά Αγγλία ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανόραμα Χρυσές Νύχτες 2016
10.06.2016 15:27
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανόραμα, Χρυσές Νύχτες, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ), σε συνεργασία με την Ακαδημία César.
Ένας άλλος κόσμος: Μεγάλη επιτυχία στη Συνέντευξη Τύπου
24.11.2015 12:25
Δόθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η συνέντευξη Τύπου της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος», στο Galaxy bar του Hilton Αθηνών.
Μεγάλη επιτυχία για τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου
03.11.2015 14:05
Πέντε μόλις μήνες μετά την βράβευση του Γιώργου Λάνθιμου στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών, η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως έρχεται να συμπληρώσει τις διεθνείς διθυραμβικές κριτικές.