Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και στη πορεία αυτή έκανε πολλούς και καλούς φίλους αλλά και συναυλίες με καπνογόνα, απεργίες, συνεργασίες, διαφωνίες, βροχές κι επιτυχίες. Μεγαλώνει μάλλον σωστά γιατί συνεχίζει να ονειρεύεται, γιατί είδε και έμαθε πολλά αλλά κατάλαβε ότι έχει πολλά περισσότερα να μάθει ακόμα και κυρίως γιατί σέβεται και δε φοβάται το λάθος.

Ετοιμάζει για το κοινό της μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη χορό και ενέργεια το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Fuzz στην Αθήνα, που θα μείνει αξέχαστη με καλεσμένους παραγωγούς που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και θεωρεί ότι έχουν πολλά να δώσουν στο μέλλον.

Fleck, Blend Mishkin, Dj Booker, Stiko, Rsn. Ψ, Wag, Bass Delight, Skg’s Dub Alliance, Insom, Billa Qause και Dub Riots είναι τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων καλλιτεχνών και οι ανακοινώσεις των επόμενων συνεχίζονται κάθε εβδομάδα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σκοπός της μια ξέφρενη βραδιά με δόσεις από το μαγικό της σύμπαν και για τη περίσταση η Enter Events συγκεντρώνει ένα από τα καλύτερα εγχώρια line up στον πιο σοβαρό συναυλιακό χώρο της Αθήνας.