Η Feelgood Records παρουσιάζει το νέο δίσκο με τίτλο «Κρητικός Ορίζοντας» μία νέα σειρά τραγουδιών που συνέθεσε o Γιάννης Μαρκόπουλος. Ερμηνευτής σε αυτόν το δίσκο είναι ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης.

 

Το πρώτο άκουσμα από αυτό το έργο είναι το «Πότε Θα Ξαναβρεθούμε», ένα τραγούδι με θέμα τη μνήμη, την πίστη και την ανάγκη για το αντάμωμα με όσα πραγματικά αγαπούμε και λαχταρούμε, όπου η λύρα τα υπογραμμίζει μελωδικά και σπαραχτικά τα αναζητά. Ένα σχόλιο στην σύγχρονη εποχή της αποξένωσης και της απομάκρυνσης από τα βασικά και σημαντικά της ζωής.

 

Ο «Κρητικός Ορίζοντας» είναι ένα νέο μουσικό έργο που αποτελείται από οχτώ τραγούδια και ένα ορχηστρικό που υπογράφει ο Μαρκόπουλος, συνθετικά και στιχουργικά. Ο θεματικός άξονας της σειράς αυτής των τραγουδιών διακλαδώνεται σε σκέψεις και εντυπώσεις της νεανικής πορείας του μεγάλου συνθέτη στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

 

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο συνθέτης θα δώσει μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο, όπου θα παρουσιάσει μέρη από το έργο “Κρητικός Ορίζοντας”, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Feelgood Records.