H πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα διοργανώνουν το 4th Handmade and Recycled Theater Festival τον Οκτώβριο του 2016 στην Αθήνα.

H τέταρτη εκδοχή του Φεστιβάλ εμμένει στην ιδέα της συλλογικότητας, της αυτοοργάνωσης και της συσπείρωσης ανεξάρτητων δημιουργών και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές δράσεις που θα αναδείξουν τη δουλειά τους και θα τους φέρουν σε επαφή με άλλους καλλιτέχνες που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν παραστάσεις και δράσεις από τους παρακάτω χώρους: θεάτρου, χορού, performance, installation, site-specific art, τσίρκο, κουκλοθεάτρου, εικαστικών, φωτογραφίας, video art, ντοκυμαντέρ, ταινιών μικρού μήκους, κατασκευής diy, χειροτεχνών.

Πρόκειται για μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης καλλιτεχνικών δημιουργιών ανεξάρτητων παραγωγών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής, εδώ: http://www.fabricaathens.gr/festival/wp-content/uploads/sites/4/2016/07/4th-Handmade-Recycled-Theater-Festival.doc

Οι αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές στην διεύθυνση: info@fabricaathens.gr μέχρι τις 05 Σεπτεμβρίου 2016.

Όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν στους συμμετέχοντες για τις δράσεις τους.

Facebook: Handmade And Recycled Theater Festival – https://www.facebook.com/HandmadeAndRecycledTheaterFestival/