Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της παρωδίας μετά μουσικής «Με αγάπη… Γκόλφω» που παρουσίασε η Νεανική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα στα τέλη Ιουλίου, η Γκόλφω μας ετοιμάζεται για την τελευταία της παράσταση για αυτό το καλοκαίρι.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, η Νεανική μας Σκηνή θα παρουσιάσει στο Πέτρινο Θέατρο Καλετζίου την δική της Γκόλφω όπως την είδε αυτή, δηλαδή από την μεριά της παρωδίας και μάλιστα της παρωδίας μετά μουσικής. Όχι για να την κοροϊδέψει, αλλά για να αναδείξει τις κοινωνικές καταστάσεις, τις σχέσεις και τα αισθήματα από την κωμική τους πλευρά. Γιατί, ίσως, εκεί να κρύβονται αλήθειες….

Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες της Πελαγίας Αγγελίδου, η ομάδα της Νεανικής Σκηνής μελέτησε και δούλεψε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς πάνω στο κείμενο του Σπύρου Περεσιάδη το οποίο και διασκεύασε για τις ανάγκες της παράστασης η ίδια η σκηνοθέτιδα.

Τους στίχους των τραγουδιών της παράστασης υπογράφει η Νανά Νικολάου, τις μουσικές ενορχηστρώσεις ο Αντώνης Δελαπόρτας, τα κοστούμια η Σύλια Δεμίρη, τα σκηνικά η Πελαγία Αγγελίδου, τις χορογραφίες η Βούλα Σταμπέλου και τους φωτισμούς η Μελίνα Μασχα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή- Σκηνοθεσία: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
Στίχοι τραγουδιών: ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κοστούμια: ΣΥΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ
Σκηνικά: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
Χορογραφίες: ΒΟΥΛΑ ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ
Μουσικές ενορχηστρώσεις: ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
Φωτισμοί: ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ
Ηχογράφηση: studio “ Genesis”
Ειδικές κατασκευές: ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ
Φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΑΛΟΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ηλίας Αναματερός, Νίκος Βασάλος, Μπάμπης Βασάλος, Βούλα Σταμπέλου, Ελένη Τριανταφύλλου, Δημήτρης Μίχας, Αντώνης Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη, Αλεξάντρα Φάκα, Μιχάλης Ζούρος, Στρατής Χατζησταματίου, Μελίνα Γλωσσιώτη, Βούλα Κορδερά, Ζέτα Παπανδρέου, Σόφη Σπανού, Αγγελική Καρταμολέγκου, Ρέα Τσάπα, Μαρία Βούρου & ο Βασίλης Σπυρόπουλος.