Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών

Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών

Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.

Η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από ένα πολύ δυνατό χειμώνα, και όσο ολοκληρώνει τη νέα της δισκογραφική δουλειά, θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής της περιοδείας με τίτλο «Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...», που ένωσε πόλεις και σταθμούς της Ελλάδας για να την φέρει ακόμα πιο κοντά στο κοινό , που την ακολουθεί και τη συντροφεύει από τα πρώτα της βήματα, έως σήμερα. Ένα μελωδικό ταξίδι...  όπως είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού «Μες στο σπίτι δε μένει κανείς»!

Με καινούργια μπάντα , μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, η Μελίνα Ασλανίδου θα ηλεκτρίσει τη βραδιά μ’ ένα πρόγραμμα «προσωπική επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια. Τραγούδια δυνατά και απρόβλεπτα, τραγούδια γεμάτα ηχοχρώματα, ένα πολύφωνο μωσαϊκό, ένα ρεπερτόριο γεμάτο εκπλήξεις. Μια «προσωπική επιλογή», μια μουσική περιπλάνηση σε μελωδίες που αγαπούν τους στίχους, μια περιπλάνηση σε μονοπάτια που το λαϊκό φλερτάρει με το παραδοσιακό, που το κλασικό συναντά νέα δροσερά τραγούδια.

Κι όλα αυτά, βέβαια, η Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, τα κάνει με μια απόλυτα αμφίδρομη σχέση με τους θεατές ...

Μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθούν επί σκηνής οι μουσικοί:
Ντίνος Γεωργούντζος (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι)
Θάνος Γκιουλετζής (βιολί)
Σάββας Χριστοδούλου (κιθάρες)
Έλενα Δεληχρήστου (κρουστά, κιθάρα, τραγούδι)
Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο)
Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα)

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή, Χρήστος Νταλίπης
Φωτισμός: Γιάννης Καραμπελιάς

Σχετικές ειδήσεις
Θεόφιλος Πουταχίδης & Apolas Lermi στη Μονή Λαζαριστών
25.08.2016 15:16
Ο Θεόφιλος Πουταχίδης και ο Apolas Lermi θα βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Μελωδιστές στη Μονή Λαζαριστών
24.08.2016 15:44
Οι Μελωδιστές γιορτάζουν 19 χρόνια μιας μουσικής πορείας με μία συναυλία στη Μονή Λαζαριστών την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
Ακύρωση - Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου live στην Τεχνόπολη
16.08.2016 14:35
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. - Η συναυλία ακυρώνεται
Καλοκαίρι, Αγκαλιά μου: οι καλοκαιρινές συναυλίες της Μελίνας Ασλανίδου
23.06.2016 15:30
Η Μελίνα Ασλανίδου με μια αγκαλιά τραγούδια, θα ταξιδέψει τις νύχτες μας... Νύχτες καλοκαιριού με φόντο την πανέμορφη Ελλάδα!
Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο
08.06.2016 12:04
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.