Η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ παρουσιάζει το έργο του Jan Fabre Είμαι αίμα, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου. Το Culturenow.gr έχει για εσάς 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του έργου, την Πέμπτη 14 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα ποίημα – παραλήρημα που ο ίδιος ο συγγραφέας χαρακτηρίζει Μεσαιωνικό Παραμύθι. Το έργο γράφτηκε το 2001 κατά παραγγελία, για το Φεστιβάλ της Αβινιόν και παρουσιάστηκε στο Παλάτι των Παπών σε σκηνοθεσία Jan Fabre.

Καθημερινές εικόνες φρίκης στα δελτία ειδήσεων από εμπόλεμες περιοχές, παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη που λιμοκτονούν, ο αόρατος πόλεμος των ιών και των ασθενειών, όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, το αίμα. Το αίμα που λιγοστεύει. Το αίμα που ανταλλάσσεται. Το αίμα που αντιστέκεται… Το αίμα όμως δεν παύει να είναι και το υλικό, ζείδωρο (δώρο της ζωής) και κίνητρο αυτής της παράστασης.

Παίζουν : Ειρήνη Δράκου, Αλεξάνδρα Καζάζου, Γιώργος Τσούρμας. Στην πρεμιέρα του έργου θα παρευρεθεί και ο συγγραφέας του έργου, Jan Fabre.

Για τις προσκλήσεις στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας στο info@culturenow.gr, γράφοντας στο θέμα Είμαι αίμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.