Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Beach House Festival 016 Autumn Edition @ Bolivar Beach Bar

Beach House Festival 016 Autumn Edition @ Bolivar Beach Bar

Το μεγαλύτερο Athens Dance Festival διοργανώνεται και φέτος στο Bolivar Beach Bar!

 

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 ο "βασιλιάς" των καλοκαιρινών events BEACH HOUSE FSTVL 016 επιστρέφει θριαμβευτικά στο BOLIVAR BEACH BAR και υποδέχεται τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής. Headliner ο μοναδικός Mark Knight!

 

All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, με τους μοναδικούς στο είδος τους, Mark Knight, Kiko Navarro, Dave Seaman και Nakadia στα decks. Ετοιμαστείτε για μια δυνατή εμπειρία που απελευθερώνει τις αισθήσεις και εστιάζει στο ειδυλλιακό ατμοσφαιρικό παρόν του πιο εξωτικού χώρου της παραλιακής.

 

Superstar Djs – 12 hrs non-stop music!

 

Mark Knight

Ο Βρετανός επικεφαλής της Toolroom Records, κορυφαίος dj/ producer, έχει βραβευτεί με Grammy και είναι ο νο2 καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στο Beatport. Παρόλο την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει δεν επαναπαύεται αλλά συνεχώς θέτει υψηλότερα standards και πιέζει τα όρια.

 

Kiko Navarro

Το πάθος του για mixing, παραγωγή κομματιών και remixing καθώς και η εμμονή του για επιτυχία, τον έκαναν να επιτύχει το στόχο του, που δεν ήταν κανένας άλλος από το να γίνει ένας επαγγελματίας DJ.

 

Dave Seaman

Παίζει πάνω από 25 χρόνια και έχει εμφανιστεί σε πάνω από 70 χώρες. Είναι ο πρώτος συντάκτης της "βίβλού" των djs το Mixmag και έχει κάνει remixes και παραγωγές από U2 έως Kylie Minogue και από David Bowie έως Pet Shop Boys.

 

Nakadia

Ανήκει στους κορυφαίους καλλιτέχνες που με την απαράμιλλη ικανότητά της στο mixing, την επιλογή της μουσικής της χωρίς συμβιβασμούς και την ενέργεια της ηλεκτρίζει τα dance floors όπου εμφανίζεται.

 

U R ALL INVITED

Σχετικές ειδήσεις
Neon Party @ Bolivar Beach Bar
07.09.2016 10:48
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar πλημμυρίζει με χρώματα!
Closing Party με τον Daddy G @ Bolivar Beach Bar
08.08.2016 14:25
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σαιζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον θρυλικό Daddy G των Massive Attack!
Ο κορυφαίος Dj Sasha στο Bolivar Beach Bar
05.07.2016 14:06
Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 8 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του το ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής που ακούει στο όνομα Sasha!
Βeach House Festival 016 στο Bolivar Beach Bar
21.06.2016 17:04
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο «βασιλιάς» των καλοκαιρινών events, το BEACH HOUSE FSTVL 016 επιστρέφει θριαμβευτικά στο BOLIVAR BEACH BAR και υποδέχεται μερικά τα πιο «καυτά» ονόματα της διεθνούς και εγχώριας ηλεκτρονικής dance σκηνής σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο. Headliners οι μοναδικοί TALE OF US!
Ο Nick Warren στο Bolivar Beach Bar
15.06.2016 10:38
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 ένα όνομα θρύλος στην progressive house, ο Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar.